Hirtelen megszólalt Pálffy István: A piabotrányba belebukott exképviselő hatalmas műsorral tér vissza a képernyőre

Nagy terveket dédelget.

Megírtuk, hogy Pálffy István 13 év után ismért visszatér a televíziózáshoz: augusztus 21-től főműsoridőben lesz látható a képernyőkön, ugyanis a HírTV Napi Aktuális című műsorát vezeti majd.

Friss interjújában a Magyar Nemzetnek ecsetelte, hogy

a műsorát példának tekinthető mércévé alakítaná.

Mint mondta, kicsit izgul, hogy ismét kamerák előtt kell szerepelnie, de komoly lámpalázat nem érez. Pálffy ugyanis az elmúlt években könyvet írt, parlamenti képviselőként dolgozott, és nagykövetnek is kinevezték. A legújabb tévés felkérésről úgy nyilatkozott, hogy ezt egy izgalmas kihívásnak éli meg.

„Számomra egyfajta missziót jelent, hogy friss, érdekes és tényszerű információkat vigyünk a nézők otthonába, és ezzel minőségi időtöltést kínáljunk nekik. Egy jól elkészített műsornak közösségteremtő hatása is van, és ezt szem előtt tartva fogom vezetni a Napi Aktuálist is”

– fogalmazott az interjúban.

Felmerült a gondolat: bár „szép” elképzelései vannak Pálffynak, talán lejárt az ideje annak, hogy az emberek kibeszéljék az előző napi tévéműsorokat.

A leendő házigazda szerint szükség van ilyen műsorokra, ugyan nem lehet már annyi embert elérni, mint korábban, az internetes platformok azonban segítségükre lesznek.

Mint mondta, egyfajta „coach” szerepben fog díszelegni: ebben a pozícióban igyekszik majd összetartani a szerkesztőséget, az újságírókat, valamint a közönséget. Már a tervei között szerepel néhány csapatépítő, illetve szeretné a kollegái rokonszenvét kiharcolni magának.

Pálffy a technikai oldalról is megosztotta véleményét, Meglátása szerint rengeteget változott a híradózás a 90-es évek óta. Ismételte, hogy az online felületek sok lehetőséget adnak, de az internetről akár egy gombnyomással el lehet tüntetni több évnyi munkát, így van benne némi rizikó.

Valódi Hírek