Meglepetés: Pálffy István 13 év után visszatér a képernyőkre

Főműsoridőben lesz látható.

Augusztus 21-től főműsoridőben lesz látható a képernyőkön Pálffy István: a televíziós leigazolását hosszú tárgyalások és előkészületek előzték meg, ám hamarosan

a HírTV Napi Aktuális című műsorának házigazdájaként tér vissza

– derült ki a csatorna szerdai közleményéből.

„A HírTV nem teljesen ismeretlen terep számomra, vendégként eddig is sok vitaműsorban szerepeltem. Most azonban már nem a saját véleményemet mondom majd el a nézőknek, hanem napról-napra a hazai közélet jelentős szereplőit, az éppen aktuális témák szakértőit kérdezem.

Úgy gondoljuk, hogy a nézők konkrétumokat akarnak megtudni és találkozni szeretnének hozzájuk hasonló gondolkodású emberekkel. Fontosak a hírek, az identitás, a pontosság és az emberek tisztelete. Igazodási pontokra és személyekre egyre inkább szükség lesz.

Ezért a HírTV a Napi Aktuális témáit a csatorna nemzeti, magyar érdekek szerinti értékrendje alapján választja, a HírTV újságírói pedig hasonló gondolkodás és szemlélet alapján mutatják be azokat. Konkrétan és közérthetően”

– fogalmazott Pálffy, aki pályafutását a 80-as évek végén kezdte a Magyar Rádiónál. Később a Magyar Televízió műsorvezetője lett majd a 90-es évek végén a TV2 egyik legmeghatározóbb személyisége volt. 2002-ben tért vissza a köztévéhez, majd 2010-ben intett búcsút a televíziózásnak: ezután 4 évig a KDNP országgyűlési képviselője volt.

„Szakmailag és emberileg is megtisztelő feladat számunkra, hogy hamarosan egy olyan kivételes televíziós személyiséggel dolgozhatunk együtt, mint Pálffy István.

Felkészültsége, tapasztalata és szakértelme garanciát jelent arra, hogy a HírTV továbbra is színvonalas és informatív műsorral informálja nézőit. A Napi Aktuálisban sok újítást tervezünk és ezek megalkotásában István nemcsak remek partner, hanem aktív közreműködő is lesz”

– mondta Velkovics Vilmos, a HírTV főszerkesztője.

Valódi Hírek