Dobrev Klára: Méltatlan körülmények közt helyezik el és megalázzák Orbánék a Budapestre vezényelt ápolókat

A kormány csak beszél a megbecsülésről, de nem tesz érte semmit.

Az elmúlt napokban több szakember arról nyilatkozott, hogy jelenleg rosszabb a helyzet az egészségügyben, mint a járvány előtt, szakemberhiány van, és méltatlanok az egészségügyi dolgozók munkakörülményei.

Dobrev Klára Facebook-oldalán hívta fel a figyelmet arra a problémára, hogy a Budpaestre vezényelt egészségügyi dolgozók elszállásolása is hagy némi kívánnivalót maga után, ezért pedig Orbán Viktor és Kásler Miklós bocsánatkéréssel tartoznak:

A járvány sok dologra megtanított minket, a legfontosabb talán az, hogy embert csak ember gyógyíthat. Épp ezért tartozunk hálával azoknak, akik lassan két éve helyt állnak a covidos betegek ellátásában.

De úgy látszik ezt csak a kormány nem érti és zsúfolt, zajos szálláson,

méltatlan körülmények között helyezik el a Budapestre vezényelt ápolókat.

Mégis minek kell ahhoz történni, hogy végre a kormány is megértse, nem használhatják ki a végtelenségig azokat, akik hátukon viszik a magyar egészségügyet!

A betegek ellátásában résztvevőket jutalmazni kellene és nem büntetni. Hogyan várhatnánk el odafigyelést, gondoskodást, megfeszített munkát azoktól, akik a műszakjuk végén még kipihenni sem tudják magukat?!

Nem kell ahhoz egészségügyi szakembernek lenni, hogy lássuk, egy tragikusan szervezett egészségüggyel próbálja a kormány túlélni a negyedik hullámot.

Orbán Viktornak és Kásler Miklósnak kutya

kötelessége lenne bocsánatot kérni a megalázott ápolóktól,

és azonnal biztosítani számukra az emberhez méltó pihenés körülményeit.

A megbecsülésről nem elég beszélni, a kormánynak ideje tenni is érte.

Valódi Hírek