„Le kell fejezni minden baloldalit!” — Nem áll le a Kálmán Olgát halálosan megfenyegető Fidesz-szavazó

Keresztény értékrend.

Beszámoltunk arról kedden, hogy Kálmán Olgát és családját egy jelzőkkel körülírhatatlan gyűlöletlevélben halálosan megfenyegette egy Fidesz-szavazó. A DK politikusa ezután feljelentést tett a II. kerületi rendőrkapitányságon.

A fenyegető azonban nem állt le: Kálmán Olga szerdán egy újabb két levelet tett közzé Facebook-oldalán, amelyeket a fenyegető akkor írt, amikor a politikus éppen a feljelentést tette.

NEM ÁLL LE A FENYEGETŐ! Annyira nem, hogy miközben tegnap a rendőrségen a feljelentésemet szövegeztük, újabb 2 fenyegető levéllel „örvendeztetett” meg. Pont akkor, amikor a nyomozóval ültem szemben. Természetesen ezeket is azonnal csatoltuk a feljelentéshez.

Nem jó ez így, nagyon nem! Sokszor beszéltem már arról, hogy a folyamatos gyűlöletpolitika nem tud mást, csak újabb és újabb gyűlöletet szülni. Gondoljunk bele, hogyan éljük a mindennapjainkat hosszú évek óta? Ki mindenkit „kellett” már megvetni, utálni?

Ellenségnek vagy csalónak lettek kiáltva

-a korkedvezményes nyugdíjat törvényesen igénybe vevők,
-a rokkantnyugdíjasok,
-a végkielégítést kapó közszférában dolgozók,
-a filozófusok
-a tanítás szabadságáért küzdő pedagógusok, diákok,
-a kisegyházak
-a segélyért folyamodók,
-a civilek,
-a „Soros-bérencek”,
-a liberálisok,
-a szivárvány családok
-a menekültek,
-Brüsszel,
-az egész magyar ellenzék, mindenki, aki nem vallja magát fideszesnek.

Biztos, hogy sokakat kihagytam a felsorolásból, mert már követni is nehéz, hogy évek óta, közpénzt nem sajnálva, hány ellenséget állított elénk a kormány óriásplakáton, vagy a médiabirodalmán keresztül napi szinten sulykolva.

Van még olyan társadalmi csoport, amelynek tagjai nem lettek ellenségnek kikiáltva? Mi a cél? Az, hogy lehetőleg mindenki utáljon mindenkit? Magyar a magyart? Magyar a nem magyart? Ettől lesz boldog és erős a nemzet?

Hát, nem! Nagyon nem!

A családomat és engem most azért fenyeget valaki életveszélyesen, mert ellenzéki politikus vagyok. Nem érvel, nem fogalmaz meg más véleményt, hanem legszívesebben megölne. Őszintén sajnálom, hogy ide jutottunk és őszintén bízom benne, hogy együtt, okosan ezen a rossz emlékű időszakon is túl leszünk!

 

Valódi Hírek