Lesz mit a kalóriaszegény tejbe aprítani: Kiderült, mennyit kaszált tavaly Rubint Réka cége

Rubint Réka malacperselye is megtelt tavaly.

Schobert Norbert felesége, aki maga is finteszedzőként tevékenykedik, nem panaszkodhat. Rubint Réka cége igen szép bevétellel zárta a 2023-as évet – írta meg a 24.hu.

Az Alakreform bejött

A cégeknek május 31-ig kell leadniuk a tavalyi év pénzügyi beszámolóját. A Schobert család cégeinek adatai a leadási határidő előtt beérkeztek. Rubint Réka Alakreform Kft. nevű cégének adataira volt kíváncsi a portál. Az Alakreform

nettó árbevétele 218 millió forint volt 2023-ban.

Ez majdnem 43 százalékos javulást jelent az egy évvel korábbi 153 millióhoz képest. Ezúttal ráadásul 31 milliós profit is társult mellé.

A cégnél 28 millió forint osztalékot fizettek ki.

Az alkalmazottak létszáma 4–5 fő közt változott. Az év elején, januárban és februárban még öten dolgoztak a Kft.-ben. A márciusi adatok szerint már csak négy beosztott volt Rubint cégénél, aminek ő a tulajdonosa és az ügyvezetője is. A bérekre több mint 13 milliót költöttek.

A családfőnek nem volt ilyen sikeres éve

Ahogy februárban írtuk, bezárja a kapuit Schobert Norbi Update-hálózatának budaörsi Tescóban található boltja. Az üzlet a közösségi oldalán részletezte, hogy 11 év után nemcsak a helyiség, hanem

a webshop is lehúzza a rolót.

A fitneszguru zűrös cégügyeiről már több ízben beszámoltunk. Márciusban derült ki, hogy végrehajtást rendeltek el a Norbi Update Lowcarb Zrt. ellen. Áprilisban arról érkezett hír, hogy már nem Schobert vezeti a céghálózatot.

A híresség teljesen összeomlott a történtek után, és májusban bejelentette visszavonulását, majd később meggondolta magát.

Valódi Hírek