Leolvad az agyad: Ismert celeb fotózkodott Németh Szilárddal (+fotó)

Németh Szilárd feltöltötte a képet a közösségi oldalára.

A minap Szabó András Csutival fotózkodott Németh Szilárd. A híresség a KIMBA nyílt napjára látogatott el, a csepeli Fidesz leghíresebbike pedig rögtön kapott az alkalmon.

Mutatjuk Németh Szilárd fotóját

Németh Szilárdról

A Csepeli Birkózó Club (CsBC) szerződésszegés miatt beperelte a fideszes politikus által irányított Kozma István Birkózó Akadémiát (KIMBA). A klub azt kéri a Fővárosi Törvényszékre beadott keresetben, hogy kötelezzék az akadémiát több mint félmilliárd forint megfizetésére.

Kapcsolódó: Bajban van a Fidesz nehézsúlyú ökle: Sunyi ügy miatt perelték be Németh Szilárdékat

Március közepén beszámoltunk arról, hogy a csepeli birkózóknál kitört a balhé. Németh 2,4 milliárd forint támogatást szerzett a Csepeli Birkózó Klubnak. A pénzt a birkózó akadémia építésébe fektették, ahova viszont már nem mehetett be az egyesület. Märtz József, a Csepeli Birkózó Club (CsBC) elnöke levélben szólította fel a fideszes politikust, hogy „fizessen vissza” összesen 2,4 milliárd forintot a csapatnak.

A levél szerint a KIMBA-t vezető Németh semmit nem teljesített a CsBC-nek tett vállalásaiból. Ehelyett a magánalapítványához csatornázta át azokat az állami pénzeket, amelyeket a klub nyert el.

Minderről >>ITT<< írtunk részletesen.

(Németh Szilárd/Facebook/Nyugati Fény)

Valódi Hírek