Az RTL Klub állítja: Semmilyen mesés ajánlatot nem tettek Majkának

A csatorna szerint még jelezték is a rapper felé, hogy nem látják a helyét egyetlen produkcióban sem.

„Nemhogy mesés ajánlatot nem tettünk a számára, de még jeleztük is felé, hogy jelenleg nem látjuk a helyét cégünk egyetlen produkciójában sem” – írta az RTL Klub arra a szombat reggel megjelent hírre reagálva, amely szerint Majoros Péter, azaz Majka nemet mondott a „mesés ajánlatukra”.

A Bors ugyanis értesüléseire hivatkozva ma reggel arról számolt be, Majkáról nemrég derült ki, hogy lejárt a szerződése a TV2-nél, és köztudott volt, hogy az RTL Klub megpróbálja majd leigazolni. A lap emellett azt is írta, hogy információik szerint a rivális csatorna az elmúlt négy évben háromszor próbálta elcsábítani a rappert, de a mesés ajánlatok ellenére Majka hű maradt a TV2-höz, náluk folytatja a munkáját.

A Telex megkeresésére az RTL Magyarország ugyanakkor azt közölte, az elmúlt években valóban többször folytatott hivatalos szinten tárgyalásokat Majkával,

ám általában a rapper kereste meg a céget, hogy szívesen dolgozna ott, idén pedig a tárgyalások az „informális beszélgetéseken sem jutottak túl”.

Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes és programigazgató hozzátette, Majkával személyesen is találkoztak, a rappernek pedig állítólag konkrét elképzelései voltak arról, hogy milyen műsorokban szerepelne és mik lennének fontosak neki egy megállapodásban.

A tárgyalás után azonban Kolosi azt közölte Majkával, hogy jelenleg nem látják a helyét egyetlen műsorban sem, azóta pedig nem is beszéltek egymással.

„Vagyis az RTL szerint nem volt ajánlat, Majka pedig szintén nem beszélt nekünk semmilyen ajánlatról” – mondta Kolosi.

Majka nem szerette volna kommentálni az RTL álláspontját, ugyanakkor hozzátette, ő már 15 éve a TV2 kötelékében dolgozik, és nem akar beleszólni a két kereskedelmi tévé közti vitákba.

A TV2 Csoport programigazgatója, Fischer Gábor pedig a Borsnak azt mondta, hogy Majkával hamarosan új szerepkörben találkozhatnak a nézők.

Majka egyébként az elmúlt napokban azért is szerepel többet a sajtóban, mert néhány napja találkozott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel, akivel többek között a járvány miatt nehéz helyzetbe került zeneipar elmúlt egy évéről is tárgyaltak. Így elmondta Szijjártónak, ő hogyan látta az elmúlt egy évet, és szerinte hogyan lehetne segíteni ennek az iparágnak.

A rapper később a Facebook-oldalán arról írt, hogy a találkozó miatt kapott hideget-meleget a nyakába, azt viszont leszögezte, hogy őt nem szennyezheti be a politika.

(Telex nyomán)

Kapcsolódó cikkünk:

https://nyugatifeny.hu/2021/04/22/soha-nem-leszek-fideszes-zenesz-majka-megszolalt-a-szijjarto-talalkozorol

Valódi Hírek