Bors: Majka elutasította az RTL Klub mesés ajánlatát, új szerepkörben folytatja a TV2-nél

Tizenöt év után is marad a TV2 kötelékében.

Elutasította az RTL Klub mesés ajánlatát és meghosszabbította a TV2-nél lejáró szerződését Majoros Péter Majka – tudta meg a Bors.

A lap azt írja, Majkáról nemrég derült ki, hogy lejárt a szerződése a TV2-nél, és köztudott volt, hogy az RTL Klub megpróbálja majd leigazolni az elmúlt években egyre népszerűbbé váló műsorvezetőt. Információik szerint

a rivális csatorna az elmúlt négy évben háromszor próbálta elcsábítani a rappert, de a mesés ajánlatok ellenére Majka hű maradt a TV2-höz, náluk folytatja a munkáját.

A rapper döntésével kapcsolatban elmondta, csak akkor tud valamit szívvel-lélekkel csinálni, ha jól érzi magát, és ha olyan emberekkel van körülvéve, akiket ismer, akikben megbízik és akikkel szeret együtt dolgozni. A TV2-nél pedig úgy érzi, ezek a körülmények adottak.

Majka bár néhány héttel ezelőtt arról beszélt, hogy fel akar hagyni a tévézéssel, és függetlenségre vágyik, TV2 Csoport programigazgatója, Fischer Gábor most arról beszélt a Borsnak, hogy Majkával hamarosan új szerepkörben találkozhatnak a nézők.

(Bors nyomán)

Kapcsolódó cikkünk:

https://nyugatifeny.hu/2021/04/22/soha-nem-leszek-fideszes-zenesz-majka-megszolalt-a-szijjarto-talalkozorol

Valódi Hírek