Gyorshír: Gémesi György is faképnél hagyta az LMP-t, torkig van a Szél-bohózattal

Gémesi Györgyéknek elege lett az LMP belső harcaiból, önállóan készülnek az önkormányzati választásra.

Szakít az LMP-vel az Új Kezdet – ezt Gémesi György, Gödöllő polgármestere, az Új Kezdet elnöke jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján.

Gémesi pártja és az LMP az április 8-ai választások előtt kötött megállapodást, közös programmal, közös miniszterelnök-jelölttel – Szél Bernadettel –, illetve közös jelöltekkel indultak.

Gémesi György az LMP országos listáján bekerült a parlamentbe, de nem hagyta ott Gödöllő vezetését, ezért mandátumát átadta Hohn Krisztinának, az Új Kezdet alelnökének. Hohn a pénteki döntés ellenére az LMP-frakcióban folytatja a munkáját.

Az utolsó csepp a pohárban Gémesi számára az a bohózat volt, amit az LMP etikai bizottsága produkált az elmúlt napokban, így például Szél Bernadettet eltiltották minden párttisztség viselésétől a jövőben.

Itt a videó Gémesi bejelentéséről:

Az Új Kezdet párt sajtótájékoztatója 2018.07.20.

Az Új Kezdet párt a továbbiakban nem kíván együttműködni szövetségesével, az LMP-vel és elhatárolódik az LMP körüli botrányoktól!Gémesi György, az Új Kezdet párt elnöke és Hohn Krisztina országgyűlési képviselő sajtótájékoztatója 2018.07.20.

Közzétette: Új Kezdet – 2018. július 20., péntek

.

Valódi Hírek