Öt ellenzéki párt támogatja Trippon Norbert polgármesterjelöltségét, közel a teljes egység Újpesten

Közleményükben kérik az újpestiek támogatását.

Öt ellenzéki párt támogatja Trippon Norbert, Újpest jelenlegi DK-s alpolgármesterének polgármesterjelöltségét – jelezték lapunkhoz eljuttatott közleményükben a helyi ellenzéki szervezetek képviselői.

Mint írták, 2019-ben Újpest városvezetése bizalmat kapott a szavazóktól arra, hogy bebizonyítsa, jól és jó irányba tudja vezetni a kerületet.

„Kijelenthetjük, hogy az elmúlt bő négy és fél évben ez sikerült.

Az újpestiekkel közösen lehetünk büszkék városunk folyamatos fejlődésére, zöldítésére, közösségi életünkre, összetartásunkra.

Köszönjük az újpestiek eddigi támogatását!”

– fogalmaztak, hozzátéve, hogy hitvallásuk szerint Újpestet szolgálni annyit tesz, mint pártállástól függetlenül Újpest pártján állni mindig és minden körülmények közepette.

„Mi ebben hiszünk. Most itt az idő!

Mivel, már csak néhány hónap van a választásokig, így ezért úgy döntöttünk, hogy bejelentjük: közösen indulunk a választásokon, dr. Trippon Norbert polgármesterjelölt vezetésével”

– olvasható a friss közleményükben.

Továbbá hangsúlyozták, hogy a mindennapos önkormányzati feladataik mellett megkezdték az önkormányzati választási kampányt.

Le akarják győzni a Fideszt, és ebben számítanak mindenki csatlakozására, közreműködő tevékenységére és segítségére. Folytatni akarják Újpest sikeres, lokálpatrióta szellemiségű vezetését – szögezték le, majd idézték Trippon Norbert szavait:

„Újpest pártján állunk, aki mellettünk dönt, az Újpest mellett dönt. Aki mellettünk dönt, az jól dönt. Aki ránk szavaz, az pedig a jövőre szavaz…

Örömmel tölt el, hogy kivehettem és kivehetem részem városunk építésének nagy feladataiból, mely hitem szerint a jósorsom és személyes küldetésem is. Nagyon nagy megtiszteltetés több mint húsz esztendeje szolgálni.

Én magam is polgármesterjelöltként, Újpest pártján állva kérem az újpestiek nagyszerű, büszke és igazán különleges közösségének támogatását”.

Trippon Norbert polgármester jelölt beszédet mondott.

A közleményt aláírta:

  • Varju László országgyűlési képviselő (Demokratikus Koalíció),
  • Kanász Nagy Máté országgyűlési képviselő (LMP),
  • Déri Tibor polgármester,
  • Dr. Trippon Norbert alpolgármester (Demokratikus Koalíció), polgármesterjelölt,
  • Bedő Katalin alpolgármester (Demokratikus Koalíció),
  • Czigler László alpolgármester, a Jobbik-Konzervatívok újpesti szervezetének elnöke,
  • Perneczky László alpolgármester, LMP Újpest,
  • Belán Beatrix, MSZP Újpesti – Káposztásmegyeri Szervezetének elnöke,
  • Altfatter Adalbert, Párbeszéd Magyarországért Újpest-ZÖLDEK önkormányzati képviselője.

Öt ellenzéki párt támogatja Trippon Norbert, Újpest jelenlegi DK-s alpolgármesterének polgármesterjelöltségét.

Mindeközben Budapesten sajtótájékoztatót tartottak péntek délelőtt a Főpolgármesteri Kabinet kihelyezett ülése után. A részleteket Karácsony Gergely főpolgármester osztotta meg a közösségi oldalán, vele együtt pedig Tüttő Kata városüzemeltetésért felelős MSZP-s főpolgármester-helyettes is részt vett az eseményen.

A sajtótájékoztatón Trippon Norbert szót ejtett arról, hogy a városvezetés Budapest zöldítése mellett kötelezte el magát, ezt pedig mi sem bizonyíthatja jobban, minthogy nemrég megvalósították Újpesten, a Szent István téren az úgynevezett Főtérpark-beruházást.

Újpest önkormányzata közel 4 ezer fát ültetett az elmúlt években, az Egészséges Budapestért Program keretében pedig érdemben tudták fejleszteni az újpesti szakrendelőt, többek között egy vadonatúj, jelentős mozgásterápiás-centrum is létrejött, sőt, új diagnosztikai eszközöket vásároltak – részletezte köszönetét kifejezve.

A sajtótájékoztatón részt vett Kiss László, Óbuda és Békásmegyer polgármestere, aki szintén számíthat az ellenzéki együttműködésre, így idén nagy esélye van sz újrázásra. A DK-s kerületvezető a sikeres beruházásokat méltatta a kerületben, és bízik benne, hogy ismét elnyerheti csapatával a választók bizalmát.

(Karácsony Gergely/Facebook)

Valódi Hírek