Kiderült: A nyilvánosság elé lép a súlyos betegséggel küzdő Katalin hercegné

Katalin hercegné hamarosan ismét a nyilvánosság elé léphet.

Mint már ismert, januári műtétje után rákos sejteket találtak a brit Katalin hercegné szervezetében. A királyi család tagjánál rögtön megkezdték a megelőző kemoterápiás kezelést.

Állapotáról május elején férje adott hírt. Vilmos herceg egy jótékonysági rendezvényen vett részt Newcastle-ben, akkor kérdezték meg tőle, hogy van a felesége. A trónörökös közölte, neje és gyermekei is jól vannak.

Kapcsolódó: Megtörte a csendet Vilmos herceg: Elárulta, hogy van a súlyos betegséggel küzdő Katalin hercegné (+videó)

Az értesülések szerint ugyanakkor a hercegné nehezen viseli a kemoterápia mellékhatásait. Rengeteget fogyott és folyamatosan hányinger gyötri a családot közelről ismerők állítása szerint. A helyzet a jelek szerint Vilmos herceget is megviseli. A házaspár állítólag úgy határozott, hogy gyermekeiket nem tájékoztatják Katalin állapotának romlásáról.

Amaia Arrieta, aki többször öltöztette a házaspár gyermekeit, fájdalmának adott hangot.

„Egyszerűen megszakad a szívem. Azt hiszem, a poklok poklán mennek most keresztül”

– fogalmazott pár hete.

Kapcsolódó: Katalin hercegné állapota súlyos: Már a gyerekeinek sem mondanak semmit a betegségéről

Fontos társasági eseményre készülhet Katalin hercegné

A világszerte ismert wimbledoni tenisztornára a hétvégén kerül sor, annak védnöke a súlyos betegséggel küzdő hercegné. A hírek szerint Vilmos herceg felesége is ott lehet az eseményen, személyesen jutalmazza majd a győzteseket.

Deborah Jevans, a wimbledoni teniszklub elnöke bár örülne, ha a hercegné részt tudna venni az eseményen, közölte, nem fognak erőltetni semmit, a legfontosabb az uralkodóház tagjának egészsége és gyógyulása – írta a The Sun.

Kapcsolódó:

Váratlan fordulat: A rákkal küzdő III. Károly elárulta a kemoterápia legkellemetlenebb mellékhatását

Valódi Hírek