Katalin hercegné állapota súlyos: Már a gyerekeinek sem mondanak semmit a betegségéről

Katalin walesi hercegné állapotát már a gyerekei előtt is titkolják.

Katalin walesi hercegné februárban, egy hasi műtétet követően közölte a nyilvánossággal, hogy daganatos betegség támadta meg a szervezetét, azóta pedig teljesen elvonult a nagyvilág elől – írta meg a femcafe.hu.

Hónapok óta küzd a rákkal Katalin hercegné

A rezidenciájukat már nagyon ritkán hagyja csak el. Az átlagemberek alig láthatják, az utóbbi időben szinte teljes elszigeteltségben éli mindennapjai. A brit királyi család legnépszerűbb és legtöbbet szereplő tagja apósához, III. Károlyhoz hasonlóan daganatos betegséggel küzd.

A hercegné számíthat családja maximális támogatására. A bajban férje, Vilmos herceg a legfőbb támasza. Ám édesanyja, Carole Elizabeth Middleton is mellette áll. Ő rengeteg időt tölt lányával és annak családjával.

Az utóbbi időben egyre több jel utal arra, hogy súlyosbodhatott Katalin állapota.

A hercegné a király tiszteletére rendezett parádén sem vesz részt. De nem ez az egyetlen dolog, amely kétségbeejti a hercegné rajongóit.

Nehezen viseli a kezelés hatásait

Úgy hírlik, hogy Katalin hercegné nehezen viseli a kemoterápia mellékhatásait.

Rengeteget fogyott és folyamatosan hányinger gyötri a családot közelről ismerők állítása szerint. A helyzet a jelek szerint Vilmos herceget is megviseli. A házaspár állítólag úgy határozott, hogy

gyermekeiket nem tájékoztatják Katalin állapotának romlásáról.

Amaia Arrieta, aki többször öltöztette a házaspár gyermekeit, fájdalmának adott hangot, amikor elmondta:

„Egyszerűen megszakad a szívem. Azt hiszem, a poklok poklán mennek most keresztül.”

Nem tudhatjuk, hogy a hercegné mikor tér vissza a nyilvánosság elé, de a hírek szerint Katalin továbbra is bízik a mielőbbi gyógyulásban. Rengeteg időt tölt a friss levegőn és gyermekei társaságában, és bizakodva tekint a közeljövőre.
Valódi Hírek