Dobrev Klára megkérte Magyart és Deutschot, ne futamodjanak meg a szombati élő ATV-s vita elől

„Ne féljetek!”

Dobrev Klára, a DK–MSZP–Párbeszéd EP-listavezetője pénteken a közösségi oldalán 5 pontban foglalta össze gondolatait a szombaton 19:00 órától az ATV-n megrendezésre kerülő listavezetői vitáról.

Dobrev Klára bejegyzését alább közöljük:

„Öt pontban a holnapi ATV-s vitáról:

1. A politikus a szavaival valóságot teremt, ez így van akkor, amikor Deutsch Tamás sületlenségeket beszél és akkor is, amikor Magyar Péter megígéri, hogy a »köztévé« vitája után mindenhova eljön vitázni.

2. Az, aki pillanatnyi politikai érdeke miatt megszegi az ígéretét és ezt még beismerni is képtelen, annak valójában esze ágában nem volt érdemben vitázni és csak a fideszes vitakultúrát folytatja.

3. Deutsch Tamásnak és Magyar Péternek is üzenem, a valódi vitától nem kell félni. Akinek rend van a fejében, aki rendesen felkészült és nem akarja becsapni a választóit, az elmegy egy valódi vitára is.

4. Magyar Péter nemcsak velem nem hajlandó tisztességes vitára kiállni holnap, de Karácsony Gergellyel sem vitázik fővárosi listavezetőként másnap.

5. Persze még sok idő van. Holnap este 19 órakor én mindenesetre ott leszek az ATV-ben, Deutsch Tamást és Magyar Pétert is várom!”

.

Valódi Hírek