Féktelen rongyrázás: Elképesztő részletek derültek ki Rákay Philip csodajárgányáról

Rákay Philip luxusautóval szeli Budapest utcáit.

Pár napja írtunk arról, hogy Rákay Philipet egy igazi csodajárgánnyal kapták lencsevégre Budakeszin. A NER-kedvenc producer egy Mercedes-Maybach típusú autót vitt a mosóba, az Átlátszó pedig némi utánajárást követően arról írt, hogy a szóban forgó jármű típustól függően 72-95 millió forintra rúghat.

Sturcz Antal, a Check Engine Youtube-csatorna újságírója szerint a felvételen látható személygépkocsi

„egy Mercedes-Maybach S osztály. Ha a kényelem és a luxus számít, egyértelműen ez a Mercedes csúcsa. A képek alapján viszont nem lehet megmondani, hogy a két alváltozat közül melyik: lehet 580-as, vagy 680-as”.

Előbbi ára 72,5 millió forintnál kezdődik, utóbbi 95,6 millió forintot kóstál. A csodajárgányokat extrákkal is fel lehet szerelni, ám azok további súlyos pénzekbe kerülnek. A fotón látható autó Obszidián-fekete/Kalahári-arany kéttónusú fényezésének felára 7,67 millió forint – részletezték az oknyomozó portálon.

Kapcsolódó: Lehet még fokozni: Méregdrága luxusautóval kapták lencsevégre Rákay Philipet

A csodajárgányról

Az Átlátszó a minap arról írt, hogy jobban górcső alá vették Rákay autóját, a rendszáma alapján a kormányzati nyilvántartásból több érdekességet is megtudtak a producer Mercedeséről. Mint kiderült, Rákay a drágább változat mellett tette le a voksát.

A 680-as változat Macchiato-bézs, exkluzív bőrülésekkel, fa díszítőelemekkel, masszírozós-nyakfűtéses, első osztályú hátsó ülésekkel és emblémázott, ezüstözött pezsgőspoharakkal igyekszik kielégíteni tulajdonosa minden vágyát.

A személygépjármű összértéke az extrákkal átlépi a 102 millió forintot.

Rákay mellesleg a cégén – Norton Consulting Zrt. –keresztül lízingeli az autót – írta a 24.hu. A cégnek a forrást az Euroleasing Pénzügyi Szolgáltató Zrt. adta, amely a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó MBH Bankhoz tartozik.

Rákay Philip producerről

Neve nem ismeretlen az ország előtt, nemrég mutatták be a Petőfi Sándorról szóló filmjét. Az alkotást március 28-ig körülbelül 125 ezer ember látta. Erről maga a NER-kedvenc szakember beszélt egy interjújában.

Kapcsolódó: Hiába titkolják, kiderült: Rákay Philipék botrányos lépéssel manipulálják a Most vagy soha! nézettségét

Bár – állítása szerint – nem kérték az iskolákat, a meglátása az, hogy nem ördögtől való dolog a gyerekekkel megnézetni a filmet, a március 15-éről szóló alkotásokról később történelemórán, osztályfőnöki órán beszélgethetnek a diákok.

A kérdésre, miszerint 10-ből hány pontra értékelné az alkotást, „szerényen” úgy válaszolt:

„Csak azért nem mondom, hogy 10, mert maximalista vagyok, tehát 9…9 és fél”.

A kormányzati támogatásokról szót ejtve azt mondta, választópolgárként joggal várja el, hogy a kormányzati ars poeticával ne menjen szembe a kultúratámogatás.

„Az mégis csak hogy néz ki, hogy állami pénzből valaki pont az ellen dolgozik, amiért egy kormány küzd a világpolitika színpadán”

– vélekedett Rákay Philip.

Valódi Hírek