Mi a francot művelt Tiborcz István? Iszonyú kínos dologra bukkant Hadházy

Tiborcz István rengeteg támogatást kapott az adófizetők pénzéből a szállodára.

Teljesen üres Tiborcz Istvánék

2,5 milliárd forintnyi adófizetői pénzből

támogatott sárvári luxushotelja.

Hadházy Ákos a helyszínről jelentkezett be a közösségi oldalára, és mint kifejtette, a szállodában minimum 4 éjszakát kell lefoglalniuk az érdeklődőknek, emellett pedig minimum 1,5 millió forintot ott kell hagyniuk a látogatóknak.

Hozzátette, bár az adófizetők pénze áll a beruházásban, a legtöbben minden bizonnyal nem fognak Tiborcz hoteljában éjszakázni. Azonban a jelek szerint azok sem kapkodnak érte, akik megengedhetik maguknak a koránt sem olcsó kiruccanást.

A parkoló Hadházy ottjártakor üres volt. A helyiek elárulták a politikusnak, hogy az első héten csupán egy idős úr volt a szálloda vendége.

Mutatjuk Hadházy helyszíni videóját

Tiborcz István és a SPAR

Beszámoltunk arról, hogy az értesülések szerint több mint egy évvel ezelőtt az orosz Rahimkulov család, nemrég pedig a miniszterelnök veje próbálta megvenni a Spar Magyarország Kft-t.

Az osztrák tulajdonosok mindkét vételi ajánlatot visszautasították, azonban nem meglepő, ha ezek után nem érzik magukat biztonságban Magyarországon.

Kapcsolódó: Ez egyre cifrább: Kiderült, Tiborcz István vetett szemet a magyar üzletláncra

Az értesüléssel kapcsolatban a BDPST Group közölte, hogy sem a cég, sem annak tulajdonosa nem tervezett és nem is tervez befektetni a SPAR kiskereskedelmi láncba.

FRISSÍTÉS

Az Unione Sárvár Kft. lapunkhoz eljuttatott közleményében reagált az elhangzottakra.

„A Melea – The Health Concept februárban nyitotta meg kapuit Sárváron, amelynek köszönhetően egy új prémiumkategóriás szállodával bővült a magyar turizmus.

A fejlesztés mintegy 100 új munkahely létrehozásával a térség gazdaságának és munkaerőpiacának fellendítéséhez is hozzájárul amellett, hogy jelentős adóbevételt is generál a városnak.

A Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő úr által készített és megosztott videóban, illetve az Önök által írt cikkben (»A parkoló Hadházy ottjártakor üres volt. A helyiek elárulták a politikusnak, hogy az első héten csupán egy idős úr volt a szálloda vendége.«) nem a szálloda parkolója látható, hanem a Szent László Kórház dolgozói számára a hotel fejlesztője által épített 50 férőhelyes parkoló, így annak kihasználtsága alapján nem vonható le következtetés a Melea – The Health Concept foglaltságára vonatkozóan.

A szálloda foglaltsága az újonnan nyitott hotelekre jellemző normáknak megfelelően alakul, és növekvő tendenciát mutat.

Hangsúlyoznánk, hogy a Melea – The Health Concept fejlesztője és üzemeltetője az Unione Sárvár Kft., amelynek minősített többségi tulajdonosa Scheer Sándor úr, más magánszemély nem rendelkezik tulajdonrésszel a társaságban”

– részletezték közleményükben.

(Hadházy Ákos/Facebook/Nyugati Fény)

Kapcsolódó:

Ez most komoly? Tiborcz István botrányos lépésétől visszhangzik Buda

Valódi Hírek