„Késsel a kezében járkált a házban” – Varga Judit kamera elé állt, és kipakolt Magyar Péterről

Újabb fejezetek a fél ország által messiásként rajongott, Varga által nárcisztikus bántalmazónak nevezett férfi valódi énjéről.

Könnyek között mesélt az őt ért lelki és fizikai abúzusról Varga Judit a Frizbi TV-nek adott interjújában.

„Állandóan attól kellett tartani, hogy Péternek milyen hangulata van. Attól féltem, hogy nem fogja abbahagyni az abúzust. És a Péter kijött a szobából, odament a konyhába, kivett egy kést és elkezdett járkálni egy késsel a kezében a házban.”

– mondja volt férjéről Varga az interjúban.

A volt miniszter elmondta azt is:

„Folyamatosan azzal próbált meg sakkban tartani, hogy az autóm elé állt, hogy kukákat borogatott az autó elé, hogy beült a kocsi hátsó ülésére, amivel el akartam hajtani. Hogy elvette a táskámat, hogy bezárt egy szobába.”

A teljes interjú szerda este 8 órakor jelenik meg a Frizbi TV Youtube-csatornáján, az előzetest megnézheted itt:


.
Mint ismert: az ellenzéki oldal egy része által messiásként rajongott Magyarról már korábban kiderült, hogy erőszakosan bánt a feleségével, erről rendőri jelentés is készült. Vargának egyszer egy pinceablakon keresztül kellett menekülnie a közös házukból, ahonnan a három gyermeküket is ki akarta menekíteni.

Varga Judit egy korábbi Facebook-posztjában beszámolt egy másik esetről is, amikor konkrét fizikai bántalmazás is érte:

„Őrjöngve jött be a hálószobába, felkapcsolta a villanyt, és hallottam, ahogy erősen ittas hanghordozással, válogatott szidalmakkal ostoroz, hogy hogy képzelem, hogy lejáratom a barátai előtt, mert nem tudott telefonon elérni.

Én azt a módszert alkalmaztam, amit a hosszú évek alatt kialakítottam, hogy ilyenkor jobb nem megszólalni, és úgy maradtam, ahogy voltam, neki háttal az oldalamon fekve az ágyban, várva, hogy válaszok hiányában majd lenyugszik.

De nem hagyta abba. Üvöltözés és szidalmazás közben sorban lerángatta az ágytámla tetején lévő könyveket és a hátamhoz vágta őket.”

Magyar tagadta a vádakat, és azzal próbálta bagatellizálni Varga állításait, hogy „zsarolják” őt Rogánék.

Kapcsolódó cikkeink:

Súlyos narcisztikus, manipulatív, gonosz ember – Varga Judit újra megszólalt, részletesen kipakolt a mindennapos lelki terrorról

.

Varga Judit: „Üvöltözés és szidalmazás közben lerángatta az ágytámla tetején lévő könyveket, és a hátamhoz vágta őket”

.

Majka iszonyatosan kiakadt azon, amit Magyar Péterék művelnek a három gyerekükkel

.

Valódi Hírek