Majka iszonyatosan kiakadt azon, amit Magyar Péterék művelnek a három gyerekükkel

Egy eddig elhanyagolt szempontra hívja fel a figyelmet a rapper.

Az immár az RTL-hez igazolt Majka, azaz Majoros Péter is megszólalt a Magyar Péter és Varga Judit által lassan egy végtelenített Mónika Show-vá változtatott magyar közéletről.

A rapper posztját változtatás nélkül idézzük:

Teatyaisten:( hogy milyen országban élünk…

Azt már teljes rutinnal kezelem, hogy a Gyurcsány Feri féle őszödi beszéd óta milyen hardcore üzemmódba kapcsolt a politika, és hogy gyakorlatilag mindent megtesznek honatyáink, hogy családok, barátságok, kapcsolatok menjenek tönkre az általuk hamis információkkal telekiabált médiumok segítségével, azonban ma ez szintet lépett.

Magyar, aki 3 gyerek apja, és 16 évig volt Varga Judit férje, ma közzétett egy hangfelvételt, amit Varga tudta nélkül rögzített otthon, a saját lakásukban. (!!!!!)😨😨 WTF??!!

Erre Varga azonnal reagált és elmondta, mennyire erőszakos ember a Magyar, könyveket, nadrágokat (!!!) dobál, hajnalban részegen veszekszik, kiabál, felkapcsolja a villanyt, mikor ő már alszik(!!!!)😨😨 WTF2

A felvételen egyébként arról beszélgetnek, hogy ki merre, hol, bement, kihúzatta, alkalmatlan, nem volt mit tenni, Tóni, Völner, Polt, Schadl, stb.. Nem akarom elbagatellizálni ennek a hangfelvételnek a tartalmát, de nem is akarok úgy csinálni, mintha nagyon érdekelne, mivel semmi olyat nem tudtunk meg belőle, amit eddig ne tudtunk volna.

Engem igazából az izgat ebben az egész családi mizériában, hogy vajon az a 3 gyerek, akik éppen abban a korban vannak, ahol nagy szükség lenne a családi támogatásra, vajon mit éreznek.(?) Ha Vargának, vagy Magyarnak abba az iskolai közegbe kéne mindennap besétálnia, mint nekik, vajon mennyire éreznék magukat szarul?

Mert ugyanaz ez az iskolai közeg, még fejletlen, kegyetlen, és abban a korban vannak, hogy még mindenki keresi a személyiségét, de egy dologban példamutató. Hogy érdek nélkül őszinte. !!!!
Szemben Varga és Magyar közegével.

Volt igazságügyi miniszterként, és ehhez mérten egy utolsó felelős döntésként lehetne Vargának az az álláspontja, hogy kimarad ebből az egészből, és nem keveredik hazugság spirálba azok miatt az emberek miatt, akiknek egyébként – mint láthattuk – egy fabatkát sem ér az ő élete, vagy Magyarnak, aki dédelgethet poltikai ambíciókat, kutathat-kereshet, lebuktathat disznóságokat, de nem felhasználva azt a nőt, aki 3 gyermeket szült neki.

Isten, haza, család(!!??)… ha megköveznek is érte, de nekem más a sorrend.

Szeretnék én is egy olyan jövőben élni, ahol a gyermekeimnek jobb lesz, mint nekünk volt.

Ez lehetne a legfontosabb irány valamennyi poltikai pártnak, mert ez magába foglal minden fejlődést, és felülír minden ideológiát.

Ma ebben a csodálatos eszmében a Varga-Magyar család egy nagy lépést tett hátrafelé.
Csak gratulálni tudok érte.


.

Valódi Hírek