Ekkora baj van? Szijjártó Péter hadat üzent Facebookon az amerikai kormánynak

Nem lacafacázik Szijjártó Péter.

Tegnap tovább folytatta a Magyarország elleni hazugsághadjáratot a háború-, gender- és migrációpárti amerikai demokrata kormány – hőbörgött Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a Facebookon.

Szijjártó Péter Facebookon „tette helyre” a nemzetbiztonsági főtanácsadót

„Ezúttal a nemzetbiztonsági főtanácsadó lépett be a kórusba. Jake Sullivan megnyilvánulása világossá tette, hogy az amerikai demokraták nehezen viselik, hogy az európai progresszív liberális tenger közepén

továbbra is van egy sziget, ahol büszkén valljuk: no war, no gender, no migration!”

– magyarázta közösségi oldalán a miniszter.

Megvédik a családokat?

Kapcsolódó: Újabb fordulat a kegyelmi botrányban: Szabadlábra helyezhetik a bicskei gyermekotthon ped0fil igazgatóját

„Továbbra is határozottan kiállunk a béke mellett, megvédjük a családokat az agresszív gender-propagandával szemben és nem engedjük be az illegális migránsokat.

Ha tetszik az amerikai demokratáknak, ha nem!”

– szúrt oda Facebook-bejegyzésében Szijjártó Péter, aki egyébként nem írt a „szuverén” Orbán-kormány által hazánkba telepített ázsiai vendégmunkásokról, a Magyarországon járőröző kínai rendőrökről, vagy az arabokkal kötött paktumról, amely miatt magyar családokat költöztetnek ki zuglói otthonaikból.

Kapcsolódó: Itt van Szijjártó rendkívüli bejelentése: Megépül a mini-Dubaj, Orbánék lepaktáltak az arabokkal is (+videó)

Mint megírtuk, a volt amerikai elnök egykori tanácsadói – köztük Jake Sullivan – szerint Donald Trump olyan zsarnokokat dicsőít, mint Orbán Viktor, Vlagyimir Putyin, Hszi Csin-ping és Kim Dzsongun. Jelezték, ha Trump nyerne a novemberi elnökválasztáson, az tönkretenné az USA külpolitikáját.

Kapcsolódó:

Donald Trump volt tanácsadói súlyos dolgokkal álltak elő Orbán Viktorról

Valódi Hírek