Befutott a meglepetés: Kiderült, mekkora bajban van Orbán Viktor (+grafikon)

A Republikon Intézet kérdezett. A válaszadók többsége szerint Orbán Viktor a ludas.

Mint ismert, februárban Novák Katalin volt köztársasági elnök, valamint Varga Judit exminiszter – aki a Fidesz EP-listavezetője lett volna a közelgő választásokon – lemondott, és visszavonult a közélettől.

Döntésük azután született, hogy kiderült, mindketten részesei voltak a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettese kegyelmének.

Kónya Endre tudott a volt intézményvezető botrányos viselkedéséről, a rá bízott gyermekek molesztálásáról. Vásárhelyi Jánost börtönre ítélték, ám a rácsok mögött is dicsekedhet állami kitüntetésével, amelyhez a jelek szerint Orbán Viktornak is bőven volt köze.

Kapcsolódó: Orbán Viktor a ped0fil bűnöző V. Jánosnak kampányolt egy pártrendezvényen (+videó)

Íme a Republikon Intézet felmérése

A Republikon Intézet februári reprezentatív felméréséből kiderült, hogy a magyarok többsége

elsősorban Orbán Viktort okolja a történtekért.

A kutatás tanúsága szerint a válaszadók több mint harmada úgy véli, a miniszterelnök a ludas. A felmérés készítői felhívták a figyelmet arra, hogy Varga Judit megítélésében szerepet játszhat exférje, Magyar Péter viselkedése.

A Diákhitel Központ egykori vezetője pár hete lemondott minden állami társaságban betöltött tisztségéről, azóta pedig nap mint nap a kabinet legféltettebb és legsötétebb titkairól posztol a Facebookon.

(Telex/Nyugati Fény nyomán)

Kapcsolódó:

Magyar Péter újra jelentkezett csütörtökön reggel: Üzent Polt Péternek

BRÉKING: Megvan a dátum, Magyar Péter tényleg arra készül, amire mindenki gondol

Valódi Hírek