BRÉKING: Megvan a dátum, Magyar Péter tényleg arra készül, amire mindenki gondol

Mutatjuk!

Magyar Péter péntek este újabb poszttal jelentkezett a Facebook-oldalán, amiben előrevetítette: egy új párt vagy mozgalom zászlóbontására készül március 15-én 15:00 órakor.

A NER-rel szembefordult üzletember azt írta: rengetegen keresik, hogy érdeklődjenek nála meghatározó politikai kérdésekről.

Mint kifejtette, ezek a megkeresések leginkább az Európai Ügyészséghez történő csatlakozásra, az elszámoltatásra, Magyarország EU-val és a NATO-val való viszonyára, valamint az orosz–ukrán háborúra vonatkoznak.

Magyar Péter legújabb posztjában közölte, sok minden mellett

ezekre a kérdésekre is igyekszik válaszolni március 15-én 15.00 órakor.

„Csak együtt sikerülhet, legyünk minél többen és mutassuk meg, hogy nem félünk, és hogy közösen képesek leszünk új hazát építeni!”

– írta Magyar Péter.

Bejegyzését alább közöljük:

„Rengeteg kérdést kapok, sokan kérik a politikai állásfoglalásomat olyan fontos politikai kérdésekről, mint az Európai Ügyészséghez történő csatlakozás, elszámoltatás, Magyarország viszonya az Unióval és a NATO-val, hazánk viszonya az orosz-ukrán háborúhoz, a világ vezető hatalmaihoz és a szomszédaihoz.

Kérdeznek az euró bevezetéséről, a kisebbségek helyzetéről, az oktatás leépüléséről és az egészségügyben valamint a szociális szférában uralkodó áldatlan állapotok felszámolásáról és persze a mindent elborító korrupcióról, kivagyiságról.

Sok minden mellett ezekre a kérdésekre is igyekszem válaszolni március 15-én 15.00 órakor. Az ünnepi rendezvény és egyben zászlóbontás helyszínével még a hétvégén jelentkezem.

Csak együtt sikerülhet,

legyünk minél többen és mutassuk meg, hogy nem félünk, és hogy közösen képesek leszünk új hazát építeni!”

(Magyar Péter/Facebook)

Valódi Hírek