Ezt nem hiszed el: Orbánék a községek önkormányzatait is belerángatják a ped0filbotrányba

Lapunk birtokába került egy dokumentum.

Egy hónapja határozza meg az úgynevezett ped0filbotrány a magyar közéletet. Az ügy február eleji kirobbanása óta Kónya Endre szabadon engedésébe belebukott Novák Katalin köztársasági elnök, Varga Judit volt igazságügyi miniszter, valamint részben még Balog Zoltán református egyházi vezető is.

Arról is beszámoltunk, hogy a Fidesz egyre elkeseredettebben próbálja áthárítani a kegyelmi botrány felelősségét az ellenzékre.

A Nyugati Fény birtokába került egy határozati javaslat, amit egy Pest megyei község önkormányzatának kell(ene) megszavaznia március 6-án.

A községeknek eljuttatott sablon

Láthatóan elkészítettek egy sablont, amit lapunk információi szerint több községnek is elküldtek. Hogy pontosan ki, vagy melyik intézmény írta meg a határozati javaslatot, azt nem tudjuk, de azt igen,

hogy kormányzati szinten született meg.

Mint látható a Fidesz elkezdte azt a narratívát építeni, ami igyekszik a homosz€xualitást és ped0fíliát összemosni. Nyilvánvalóan annak, hogy az „anya nő, az apa férfi” semmi köze sincs ahhoz, hogy Magyarországon a gyermekotthonokban rendszeresen bántalmazzák az ott lakókat.

Abban is szemmel látható zavar van a Fideszben, hogy önkormányzati szinten szabad-e foglalkoznia a pártkatonáknak a ped0filbotránnyal. Megírtuk, hogy Újbudán

a helyi kormánypárti frakció nem volt hajlandó megszavazni a gyermekbántalmazásokat elítélő határozatot.

Valódi Hírek