Tovább dagad a ped0filbotrány: Keményen betámadták Lázár Jánost aljas húzása miatt

Furcsa akcióba kezdett Lázár János a ped0filbotrányban.

Ungár Péter (LMP) Facebook-oldalán reagált arra, hogy Lázár János építési és közlekedési miniszter egy sajtótájékoztatón kijelentette: aki kinevezte Vásárhelyi Jánost a bicskei gyermekotthon élére, pontosan tudta, hogy az igazgató homosze*uális (?).

A Népszava munkatársa ekkor felvetette, ez azt jelenti-e, hogy egy homosze*uális ember nem vezethet-e egy ilyen intézményt. Lázár János erre kitérő választ adott, mondván, szeretné meghallgatni az érveket pro és kontra. Lázár állította, szerinte mindez nem jelenti azt, hogy összemossa a ped0fíliát a homosze*ualitással.

Kapcsolódó: Lehet még fokozni a gigabotrányt: Olyat ejtett ki a száján Lázár János a ped0filügyben, amire végképp nem számított senki

A miniszternek segítségre van szüksége

Ungár Péter bejegyzésében arra hívta fel a figyelmet, hogy úgy tűnik, segíteni kell Lázár miniszternek abban, hogy meg tudja különböztetni a homosze*ualitást a ped0fíliától.

„Lázár János egy sajtótájékoztatóján a bicskei gyerekotthon ped0fil exigazgatójáról azt mondta, hogy súlyos társadalmi kérdéseket fog az felvetni, hogy

»úgy nevezték ki 2010 előtt, hogy pontosan tudták, homosze*uális.«

Fontos elmondani, amit amúgy Lázár János pontosan tud, hogy a bicskei gyerekotthon korábbi igazgatójával nem az volt a probléma, hogy homosze*uális, hanem az, hogy ped0fil bűnöző. A ped0fília egy megbocsájthatatlan bűntett, akkor is ha kiskorú fiúk és akkor is, ha kiskorú lányok ellen követik el.

Ugyanakkor minden segítséget meg kell adni Lázár Jánosnak,

hogy meg tudja különböztetni a homosze*ualitást a ped0fíliától,

ugyanis az előbbi kategóriába sokan tartoznak a politikai közösségéből, az utóbbiba pedig remélhetőleg senki”

– írta bejegyzésében Ungár Péter.

Súlyos kérdést kapott Lázár János

„Az lenne a kérdésem Lázár Jánoshoz, hogy

ha az igazgató kislányokat molesztált volna, azt rendben lévőnek találná?”

– vetette fel az üggyel kapcsolatban Momentum elnöke.

„Tényleg ez a reakció annak a pártnak a részéről, amelynek kormányzása alatt valaki évekig vezethet egy gyermekotthont úgy, hogy nyílt titok, hogy gyermekeket molesztál?

Erre az ügyre Lázár János azt képes reagálni, hogy a meleg emberek ellen hergel?”

– tette fel kérdéseit Donáth Anna.

„A Fidesznek sosem elég a gyűlöletkeltésből. Gyomorforgató és gyáva húzás, hogy úgy próbálják eltolni maguktól ezt a több szálon is súlyos ped0filbotrányt, hogy

aljas módon összemossák a ped0fíliát a homosze*ualitással.

Gyűlöletkeltés helyett a miniszterelnöknek ki kell állnia végre a magyar emberek elé, felelősséget kell vállalnia a történtekért, és bocsánatot kell kérnie az áldozatoktól. Ez lenne a minimum”

– közölte.

Kapcsolódó: Minden nyomot eltüntetnek, ami a bicskei gyermekotthon ped0fil igazgatója és a Fidesz kapcsolatára utal

Lázár János a csütörtöki sajtótájékoztatón sem ragadta meg az alkalmat arra, hogy bocsánatot kérjen „családbarát” ped0filsimogató kormánya nevében az áldozatoktól, mondván: ezt már Novák Katalin megtette. Sem a miniszter, sem pedig kormányának tagjai nem tettek említést arról a súlyos körülményről sem, hogy a bicskei gyermekotthonban történtek miatt az egyik áldozat önkezével vetett véget életének.

Kapcsolódó:

Váratlan fordulat: „Üstökösként” térhet vissza a ped0fibotrányba belebukott Novák Katalin

Valódi Hírek