Lehullt a lepel: Borítottak Orbán új államfőjének piszkos múltjáról (+videó)

Arannyal is üzletelt Sulyok Tamás.

Megírtuk, hogy a képviselők 134 igen, 5 nem mellett, 0 tartózkodással köztársasági elnökké választották Sulyok Tamást. A voksoláson 147-en vettek részt, 146-an adtak le szavazatot. 139 érvényes szavazat született. A frissen megválasztott államfő már le is tette a hivatali esküt, majd meg is tartotta első beszédét.

Kapcsolódó: Reagáltak az ellenzéki pártok az Országgyűlésben hétfőn történtekre

Váratlan üzenetet kapott Sulyok Tamás

Szerdán arról is beszámoltunk, hogy Vlagyimir Putyin legfőbb háborús szövetségese, Aljakszandr Lukasenka fehérorosz vezető népe és önmaga nevében is gratulált Magyarország új köztársasági elnökének, Sulyok Tamásnak. Mint ismert, Lukasenka működteti Európa utolsó igazi „rendes” diktatúráját, ugyanis Fehéroroszországban nemcsak elnyomják és elnémítják az ellenzéket, de hamar börtönbe is csukják, akik szót emelnek a rezsim működése ellen.

Kapcsolódó: A fehérorosz diktátor azt állítja: el akarják pusztítani Európát

Az új köztársasági elnök zűrös ügyeiről

Ugyan Sulyok Tamás elsősorban jogászként, ügyvédként, jogtudósként, alkotmánybíróként vonult be a köztudatba, ám kiderült, Orbán Viktor új elnöke üzleti tevékenységet is folytatott – hívta fel a figyelmet a hvg360 az új államfőt bemutató anyagában.

A lap azt írta,

az új köztársasági elnök piramisszerű kereskedelmi és marketinghálózatot működtetett a rendszerváltás idején.

Sulyok valutás boltjaiban aranyat, videókazettákat, de még legót is lehetett vásárolni. Mint írták, megesett olyan is, hogy az ügynökeik engedély nélkül kereskedtek a portékákkal, így a pénzügyőrök lecsaptak Sulyokék üzletére, és bezárták a boltot.

Megszólalt az Alkotmánybíróság

Az RTL Híradó kérdésekkel fordult az Alkotmánybíróság sajtóosztálya felé, ahonnan az a válasz érkezett:

„a cég tevékenysége nem hasonlítható piramisjátékhoz, hanem

a manapság is népszerű MLM elven működött az értékesítési tevékenysége.”

Sulyok Tamás azt állította: a cége „jogszerűtlenül senkinek nem okozott kárt”. A csatorna kereste az ügyben Orbán pártját is, tudtak-e az új államfő zűrös ügyeiről, azonban a Fidesz nem adott választ kérdéseikre.

Videó:

Valódi Hírek