Elrúgta a pöttyöst Kulcsár Edina és G.w.M – ezzel kihúzták a gyufát a rajongóiknál (+fotó)

Kulcsár Edina és férje köztudottan nem veti meg a luxust.

Kulcsár Edina élete szinte nyitott könyv az internet népe számára. A szépségkirálynő megosztotta rajongóival magánéletének megannyi részletét, például válását Szabó András Csutitól, szerelmi kapcsolatát Varga Márk rapperrel, valamint gyermeke, Amara születését is.

Kapcsolódó: Elszakadt a cérna Kulcsár Edina exférjénél

A híresség férjével, művésznevén G.w.M-mel egy fizetős reality-műsort indított, amellyel bepillantást engednek a mindennapjaikba. Nemrég elárulták, szeretnének egy kistestvért Amarának, így hamarosan akár gólyahír is kaphatunk a celebpártól.

Kiakadtak a követők

A rajongóknál a jelek szerint kiverte a biztosítékot a házaspár legújabb húzása. Mint köztudott, előszeretettel mutatják meg a közösségi oldalaikon, hogy nem a spórolásnak élnek, még babakocsinak is egy igazi luxuscikket választottak.

Kulcsárék nemrég egy autókereskedésben jártak és mint elárulták, új jármű vásárlásán gondolkodnak. Ráadásul egy X6-os BMW-t szemeltek ki, amelynek ára egy fővárosi garzon árával is felvenné a küzdelmet – részletezte a ripost.hu.

A kommentelők nem kímélték a gerlepárt, polgárpukkasztónak titulálták őket. Akadt olyan, aki felvetette, vajon miből telik vadonatúj X6-osra, hiszen a rapper hónapok óta nem adott koncertet. Sőt, a valóságshow-juk sem megy olyan jól, mint korábban – tették hozzá.

A hozzászólók szerint a reklámok száma is megcsappant, így

elképzelni sem tudják, „honnan dől a lé”.

A híresség egyik friss posztja is épp egy négykerekű társaságában készült. G.w.M a fotóhoz elegánsan csak annyit írt:

„B@szosbaaaa 😈🔥”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

(gwmmusic/Instagram)

Kapcsolódó:

Nagyon kínos videó terjed Kulcsár Edináról: Az egész internet ezen röhög

Valódi Hírek