Perintfalvi Rita feltette a 40 milliós kérdést a pedofilsegítő Kónya Endréről

Előbb-utóbb erre felelnie kell Orbán Viktornak.

Saját mocsarába süllyedt a Fidesz

Az egész országot súlyosan megrázta a közelmúltban kirobbant kegyelmi ügy. Az elmúlt hetek eseményei – Novák Katalin, Varga Judit és Balog Zoltán lemondása – nem csak morális válságot okoztak a Fideszben. A kegyelmi ügy és annak visszhangja politikai válságba is sodorta a kormányt és személyesen Orbán Viktort is.

Magyar Péter váratlan feltűnése pedig tovább borzolta a kedélyeket. Varga Judit volt férje üzent a miniszterelnöknek is az évértékelő előtt: kijelentette, egyik miniszterének olyan súlyos korrupciós ügyéről vannak bizonyítékai, amelyről a kormány is tud, így pedig Orbánék várhatóan újabb súlyos veszélyekkel számolhatnak.

Kónya Endre kegyelme

Mint ismert, Kónya Endrének, – akit a sajtó csak K. Endreként emleget, a Nyugati Fény azonban leírja ennek a gazembernek a teljes nevét, aztán pereljen a „személyiségi jogai” miatt, ha van kedve – tavaly adott kegyelmet Novák Katalin (lemondott) köztársasági elnök, amelyet Varga Judit (lemondott) igazságügyi miniszterként ellenjegyzett.

Kónya Endre többször is megszólalt a nyilvánosság előtt egy neki tulajdonított Facebook-oldalon keresztül, amelyet időközben eltávolítottak, így Kónya Endre oldala már nem elérhető. Ám ha valaki mégis kíváncsi lenne rá, szánalmas magyarázkodásairól korábban már beszámoltunk.

Kapcsolódó: Váratlan fordulat: Ismét megszólalt az elítélt K. Endre a ped0filbotrányról

Perintfalvi Rita feltette a legfontosabb kérdést az ügyben

Perintfalvi Rita az üggyel kapcsolatban korábban arra hívta fel a figyelmet, hogy Balog püspök egy gyermek haláláért felelős. A neves teológus legújabb Facebook-bejegyzésében pedig feltette azt a kérdést, amelytől Orbán Viktorék egész csapata retteg.

„Vajon ki lehet valójában és mit tudhat K. Endre, hogy a király feláldozta miatta a királynőt?”

– vetette fel közösségi oldalán Perintfalvi Rita.

(Perintfalvi Rita/Facebook)

Valódi Hírek