Megdöbbentő titok derült ki Kulcsár Edina múltjából

Kicsi kora óta tudja.

Sosem ismerhette a nagymamáját, aki pici korában intézetbe adta Kulcsár Edina édesanyját, így aztán nem is találkoztak vele soha. A szépségkirálynő, modell azt mondta a Blikknek, hogy a dédmamája hozta ki az intézetből az édesanyját.

„Onnantól ő nevelte anyukámat, aki mindig is úgy tekintett rá, mintha az édesanyja lenne. Sőt, mivel anyu nagyon fiatalon, 18 évesen szült engem, volt, aki azt gondolta rólunk, hogy mi testvérek vagyunk és Anci mama az anyukánk”

– idézte fel a múltat Kulcsár.

Elárulta azt is, hogy már gyerekként tudott erről a történetről, és elfogadta. Arról azonban, hogy miért adta édesanyját az anyja intézetbe, nem tudtak.

„Csak azt, hogy egyik gyerekére sem volt kíváncsi. Sőt, anyu testvéreiről sem tudunk semmit, mert az intézet nem ad ki semmilyen információt az örökbe fogadott gyerekekről.

Már felnőttként azért megkereste 1-2 testvérét, de – sajnos – már annyi idő eltelt, hogy olyan volt, mintha idegenek lennének”

– mesélte.

Kulcsár nagymamája 92 éves.

Kulcsár Edina pár hete azzal került be a hírekbe, hogy a neve felmerült egy prostituáltbotrányban, erről itt írtunk bővebben:

Botrány: Szépségkirálynői címének visszaadását követelik Kulcsár Edinától, miután kiderült: csalással indult a versenyen

.

(Blikk nyomán)

Valódi Hírek