Itt a botrányos videó: Fejvesztve menekültek Orbán emberei a nekik szegezett ultrakínos kérdések elől

Szűkszavú volt Deák Dániel.

Mint ismert, Novák Katalin, Varga Judit, valamint Balog Zoltán is belebukott a kegyelmi döntésbe, amely óriási port kavart az egész országban.

A ped0filbotrány miatt pénteken tüntetést szerveztek a Hősök terére, a demonstráción rengeteg ember vett részt.

Kapcsolódó: Érik az ellenállás: Gigantikus tömeg gyűlt össze a Hősök téri tüntetésen a ped0filbotrány után

Eközben a Demokratikus Koalíció, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd közös tüntetést szervez a közvetlen köztársaságielnök-választásért február 25-ére a parlament épülete elé. Másnap, február 26-án kezdődik az Országgyűlés tavaszi ülésszaka, amelynek során Novák Katalin lemondásáról is szavazni fognak a képviselők.

A DK emellett aláírásgyűjtésbe kezdett a közvetlen köztársaságielnök-választásért, a petíciójukat immár több mint 50 ezer ember írta alá.

Mit is mondott Deák Dániel Orbán évértékelő beszédén?

A miniszterelnök szombaton tartotta évértékelőjét, amelyen közölte, hogy 2024 nem is kezdődhetett volna rosszabbul a közössége számára. Saját felelősségéről egy szót sem ejtett.

A megafonos Deák Dániel a helyszínen szűkszavú volt, a 444.hu munkatársaival közölte: kérjenek időpontot interjúra. Hasonlóan pár szóval nyilatkozott a történtekről Szarvas Szilveszter, a Pesti Srácok propagandistája.

Békés Márton a XXI. Század Intézettől egyenesen közölte, hogy azért nem nyilatkozik mert

utálja a portált.

Orbán emberei a jelek szerint minden erejükkel azon voltak, hogy elkerüljék a független sajtó kérdéseit. Ez nem minden esetben sikerült, ám a nyilatkozataikban sok mellébeszélés kapott helyet.

Videó:

(444/YouTube)

Valódi Hírek