Caramel nem állt be a sorba: Megszólalt Azahriahról, és elárulta, mit gondol róla (+videó)

Meglátása szerint rejlik egy titok a népszerűségében.

Molnár Ferenc, művésznevén Caramel – aki korábban Rúzsa Magdi kapcsán is megszólalta minap interjút adott a Tények+-nak hazánk fiatal előadóival kapcsolatban.

Mint mondta, nem kötelező mindenkinek szeretni Azahriah-t,

ő maga sem rajongója a zenéjének, de a munkásságát elismeri.

Mit gondol Caramel Azahriahról?

„Ez a srác 4 nap alatt adott el 3 Puskás Arénát”

– utalt a zenész nevetve Azahriah telt házas koncertjeire, és mint fogalmazott, ez nagyon kemény teljesítmény, szinte felfoghatatlan. Meglátása szerint bárki lemásolhatná, de nem lenne sikeres, éppen ebben rejlik a titok.

„Ha azokat az összetevőket mi összeöntjük, akkor sem lehetünk Azahriah-k”

– vélekedett a népszerű énekes. Mint mondta, kell egy „titkos összetevő”, amelyet egyes zenekarok Magyarországon megtaláltak, amíg mások nem. Sőt, nem elég rábukkanni, élni is tudni kell vele – fűzte hozzá.

KAPCSOLÓDÓ: Azahriah is tüntet a kegyelmi botrány után

A civilben Baukó Attila néven élő Azahriah egyébként a YouTube-on először a Paul Street YouTube-csatorna Rejtélyek nyomdokában című sorozatával vált ismertté, amelyben elsősorban ijesztő és rejtélyes témákról készített videókat. Gyermekkora óta gitározik, dalszövegírással és hangkeveréssel 2017-ben kezdett komolyabban foglalkozni. Dalait 2019-től publikálja Azahriah művésznéven – olvasható a Wikipedia szócikkében.

(Mokka/TV2)

Valódi Hírek