Mi lesz ebből? Kíméletlen üzenetet küldött a riválisának Borkai Zsolt

Hatalmas revansra készül.

Megírtuk, hogy tavaly októberben a sz*x*rgiába belebukott korábbi városvezető, Borkai Zsolt úgy döntött: visszatér a politikába. Azt mondta, olyan Győrt akar építeni, mint amilyen 2006 és 2019 között volt. Ehhez a győriek segítségét kérte. Borkai most az atv.hu-nak beszélt a terveiről.

Dézsi Csaba András, a város jelenlegi kormánypárti polgármestere a nyáron azt mondta, Orbán Viktor dönti el, ki indul el a Fidesz színeiben. Ez nem túl jó hír Borkai számára, hiszen szeptember elején a Partizánnak adott több mint 5 órás interjúban a többi közt arról is beszélt, hogy

a Fidesz magára hagyta a jachtos *rgiából fakadó botránya után.

Borkai szerdán úgy nyilatkozott: ő nem ellensége az egykori pártjának, de abban biztos, hogy nem lép vissza Dézsi javára.

„A visszalépés nem sportolói gondolkodásra vallana”

– emelte ki.

Hogy a választások kiélezettek lesznek, arra abból is következtethetünk, hogy decemberben kettészeltek egy győri választókerületet. Van, ahol egy társasház két szomszédos lépcsőháza külön választókerületbe került.

A város választókerületi térképe ugyan némileg kezeli az eddigi súlyos aránytalanságokat, azonban számos választási törvénnyel összeegyeztethetetlen pontja van.

Borkai a friss interjújában erre nem tért ki. A választások előtt úgy gondolja:

„ha az embernek van egy célja, akkor nem az esélyekkel kell foglalkozni, mert csak elveszi az energiáját”.

Azt mondta, Dézsivel évek óta nem beszélt. Amikor legutóbb egy rendezvényen összefutottak, úgy látta, a polgármester „tekintete nem rózsás”. Ahogy a győrieké sem az.

Hogy Borkai Zsolt tekintete milyen lesz az önkormányzati választások után, és hogy meg tudja-e győzni a győrieket arról, hogy a Közösen a jövőnkért Egyesület jelöltjeként morálisan is megújul, a jövő zenéje.

Valódi Hírek