Irgalmatlan pénzekért toboroz trollokat a fideszes propagandaintézmény

Nincsenek még elegen?

A kormányzati propagandát a közösségi médiában felerősítő „influenszereket” akar képezni a Megafon. Hogy megfelelő embereket találjanak,

a Facebookon 8-10 millió (sic!) alkalommal jelentek meg a hírfolyamban.

December 4-e óta hat megafonos véleményvezér és a Megafon hivatalos oldala közel 20 fizetett posztban mintegy 15 millió forintért (minimum 14,65 és maximum 15,3 millió forint) népszerűsítette a központ kurzusait.

A közpénzből százmilliókkal támogatott megmondóemberek videóit csak az különbözteti meg egymástól, hogy más-más influenszer mondja fel, miért érdemes csatlakozni a „legmenőbb jobboldali közösséghez”.

Deák Dániel szerint Gyurcsány Ferenc és a „balliberális sajtó” miatt van szükség patrióta hangokra az interneten, Apáti Bence az állítólagos „baloldali médiafölényt” említi, Bohár Dániel pedig azt, hogy a politika a „hagyományos médiából az internetre költözött”.

A Kopasz oszt (Filep Dávid) szerint azonban a „Facebook még mindig az ellenfélnek lejt”. A Megafon egyik mémoldala, a KonVerzió pedig azokat a jelentkezőket szólítaná meg, akiknek elege van a „woke és baloldali propagandából” és amúgy is jobban csinálnák az egészet.

Az egész annak fényében igazán lenyűgöző, hogy 2022-ben a bíróság is kimondta, arra lehet következtetni, hogy

a Megafont közpénzből finanszírozzák.

(Lakmusz / Nyugati Fény)

Valódi Hírek