Csúnya lebukás: Helikopterrel mehetett karácsonyi rokonlátogatásra a Mészáros–Várkonyi házaspár

Furcsa dolgok derültek ki.

Megírtuk, hogy Mészáros Lőrinc felesége, Várkonyi Andrea a napokban megosztotta, hogy náluk a szenteste szűk családi körben telik, és azt is elmondta, hogy december 26-án rokonlátogatást terveznek Szegeden. A Telex arról írt, hogy valóban így is tehettek, ugyanis újra feltűnt az az OE-XWY lajstromjelű osztrák helikopter, amelyből novemberben látták kiszállni Mészárosékat a szegedi repülőtéren.

Azt írták, a gép karácsonyi körútjára kedden délelőtt 10:40-kor indult Budaörsről. Az adatok szerint a helikopter 11 körül már Kiskunfélegyháza mellett cirkált, ám a novemberi esethez hasonlóan most is elveszett a jel. Ugyan nem derült ki pontosan, hogy valóban Szegeden szálltak-e le Mészárosék, de a gép által bejárt útvonal erre enged következtetni.

Forrás: telex.hu

Megjegyezték, az AgustaWestland A109 típusa meglehetősen közkedvelt, ugyanis több Hollywood-i filmben is alkalmazták. A Da Vinci nevet viselő változat, – amellyel feltehetően Mészárosék is repültek– a legújabb generációja az angol–olasz fejlesztésű prémium kategóriás helikoptereknek.

Felidézték, hogy 2021 szeptemberében éppen egy ilyen helikopter Geszten is felbukkant a Tisza-kastély helyszínbejárásának időpontjában, amikor Lázár Jánost látták kiszállni a gépből a Magyar Narancs olvasói. Az építési és közlekedési miniszter az erre vonatkozó híreket cáfolta. A válaszonline.hu legutóbb arról írt, hogy a helikopter a Glock-lőfegyvereket is gyártó Gaston Glock fegyvergyáros-üzletember flottájába tartozik, amelyhez nem férhet hozzá akárki.

Kapcsolódó:

Tovább dagad a botrány: Kínos részletek derültek ki a Mészáros–Várkonyi házaspár helikopterezéséről

Botrány: Helikopterrel utazott Szegedre a tolvaj Mészáros–Várkonyi házaspár

Nincs vége: Újabb furcsaságok derültek ki Mészáros Lőrincék helikopteres kalandjáról

 

Valódi Hírek