Nincs vége: Újabb furcsaságok derültek ki Mészáros Lőrincék helikopteres kalandjáról

Az üzletember a hétvégén a jelek szerint Szegedre látogatott.

Mint írtuk, Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea a hétvégén fekete helikopterrel érkeztek Szegedre. A párt két sötétített üvegű Mercedes várta, egy szemtanú szerint az üzletember utolsóként szállt be az értük érkező kisbuszba.

Az értesülések szerint Mészáros a testőreit sem hagyta otthon, ám az nem derült ki, hogy mi volt a látogatásuk célja.

Annyi azonban biztos, hogy a hatvanpusztai major felé is elrepült az osztrák tulajdonban lévő helikopter – írta a minap a szegeder.hu. Mint részletezték, a légi jármű MLAT-vevőjének adataiból az derült ki, hogy a gép szombaton Budaörsön is megfordult, majd később Szeged felé indult, de Kiskunfélegyháza környékén elveszett a jel egy kis időre.

Szegedről délután 14:45 körül szállhatott fel, rövidesen Kiskunmajsa magasságából adott jelet. Az adatok szerint a helikopter egyenesen Felcsút felé repült, valamint

elhaladt Hatvanpuszta felett, ám ott nem szállt le.

A gép végül 15:35 körül visszaérkezett Budaörsre.

Hatvanpusztáról mellesleg nemrég írtunk. Mint kiderült, Orbán Viktor miniszterelnök már munkamegbeszélésekre is használja az ott található birtokot, amely nem szerepel a politikus vagyonbevallásában. Mindezért a Demokratikus Koalíció nemrég bejelentette, hogy vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez az Országgyűlés Mentelmi Bizottságában Orbán ellen.

Valódi Hírek