Tovább dagad a botrány: Kínos részletek derültek ki a Mészáros–Várkonyi házaspár helikopterezéséről

Sok minden kiderült.

Megírtuk, hogy Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea szombat délelőtt a szegedi repülőtéren szálltak ki egy fekete helikopterből. A Válasz Online most azt írta, Gaston Glock osztrák fegyvergyáros-üzletember flottájába tartozik az az OE-XWY lajstromjelű helikopter, amelyet Mészáros használ, és amellyel Szegedre is repült az oligarcha és felesége.

A járművet biztosító eurómilliárdost az Osztrák Szabadságpárt volt elnökeinek bizalmasaként tartják számon Ausztriában. A most 94 éves üzletember neve a Heinz-Christian Strache-féle Ibiza-botrányban is előkerült – hívták fel a figyelmet.

Mint írták, az OE-XWY-jelű helikopter a klagenfurti Glock Aviation GmbH légitársaság kötelékében repked. Flottája mindössze négy kisebb, bérelhető járműből áll.

Mészáros és Várkonyi szombaton helikoptereztek Szegedre, a gépet két sötétített ablakú Mercedes várta. A felcsúti nagyvállalkozó és felesége megszokott vendégei a városnak, ugyanis Várkonyi Szegeden született.

A Mészárosék által igénybe vett helikopter egyébként Budaörs és a Ferihegy között cirkál leggyakrabban. Vagyis leginkább arra használják, hogy eljussanak vele a repülőtérre, ahonnan a MészárosVárkonyi kettős leggyakrabban Málagába, Nizzába, Dubajba szokta venni az irányt.

Kapcsolódó:

Botrány: Helikopterrel utazott Szegedre a tolvaj Mészáros-Várkonyi házaspár

Nincs vége: Újabb furcsaságok derültek ki Mészáros Lőrincék helikopteres kalandjáról

Arató Gergely kemény kérdéseket szegezett a Mészáros–Várkonyi házaspár bukszáját tömő Orbán-kormánynak (+videó)

 

Valódi Hírek