Lehullt a lepel: Így karácsonyozik a Mészáros–Várkonyi házaspár

A bejgli a kedvencük.

Valósággal letarolta az internetet Várkonyi Andreáék karácsonyfája. Megírtuk, hogy miután a Mészáros házaspár a Pancho Arénában kibulizta magát a Bryan Adams fellépésével megfűszerezett céges partin, a felcsúti milliárdos és családja serényen belevetette magát a karácsonyi készülődésbe.

Mészáros Lőrinc felesége a közösségi oldalán osztott meg egy fotót a karácsonyfájukról.

„Amióta Nóri tudja, hogy nem az angyalkák hozzák reggelre a feldíszített karácsonyfát, vége a titkos éjszakai díszítő műszaknak.😁

Így már évek óta együtt díszítjük a fát néhány nappal karácsony előtt.🎄

Mindenkinek nyugodt, békés, nagyon boldog ünnepeket kívánunk!!🥰🎄”

– írta posztjában Várkonyi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) által megosztott bejegyzés

A Blikk arról számolt be, hogy az ország leggazdagabb családja rokonlátogató körútra indul 25-én. Várkonyi meg is osztott néhány ünnepi gondolatot a készülődésről, és mesélt arról is, hogy náluk miként is zajlanak az ünnepek.

„Pont ugyanazt csinálom, mint bármelyik háziasszony,

amikor érkezik a karácsony.

Fát díszítek a lányommal, vagy éppen bejglit sütök, főzök, az ünnepi menüben is pont ugyanazok találhatóak meg, mint máshol: hal, kacsa, pulyka”

– árulta el az egykori műsorvezető.

Érdeklődtek arról is, hogy a családfő miből veszi ki a részét. „Inkább a karácsonyfadíszekkel bíbelődik vagy inkább a halászlé elkészítésekor jut számára létfontosságú szerep?” – firtatták.

„Sütne-főzne ő, ha hagynám…”

– mondta nevetve Andi, aki rögzítette: a konyhában nincs pardon.

„Szerintem minden háziasszony egyetért azzal, hogy a birodalmába nem szívesen enged be senkit, ezzel én is így vagyok,

ott én vagyok a főnök”

– magyarázta.

Megosztotta, számukra az ünnepi asztal ékköve a bejgli, amelyet Andi és lánya, Nóri készítenek el. Azt mondta, titkos hozzávalók nincsenek és a recept sem az anyukájától van, hanem – fedte fel titkát – néhány éve találták a receptet az interneten, és azóta is használják.

„Már jó ideje Nórival ketten készítjük a mákos és a diós bejglit, azt pedig már régen elengedtük, hogy a tészta kireped-e vagy sem”

– viccelődött Andi.

„Mindannyian úgy szeretjük a bejglit, ha a vékony tésztában sok töltelék van, ilyenkor viszont óhatatlanul is reped a tészta, ezt elfogadtuk”

– részletezte.

„Mióta Nóri nagyobb és már tudja, hogy nem a Jézuska és az angyalkák hozzák az ajándékokat, valamint a karácsonyfát, több időt is szánhatunk az előkészületekre. Korábban 24-én reggelre vette fel az ünnepi ruháját a fenyő, de most be kell vallanom,

már jóval előbb nekiálltunk a díszítésnek és már egy héttel karácsony előtt állt a fa”

– árulta el Várkonyi Andrea, aki azt is elmondta, azért a szülei is besegítettek.

„A Szenteste a szűk családé, utána útra kelünk a család többi tagjához, 25-én Budapesten és környékén, 26-án pedig Szegeden örülünk együtt a szeretteinkkel”

– mesélte Andi.

Valódi Hírek