Mi történt? Eltűnt Bródy János

Nem lehet elérni.

Megírtuk, hogy két év börtönbüntetésre ítélték Amerikában Bródy János fiát, akit azzal vádolnak, hogy feltörte az őt alkalmazó bank rendszerét, miután kirúgták. A San Francisco-i bíróság három vádpontban is bűnösnek találta a közismert magyar zenész fiát, aki a neves San Francisco-i pénzintézet, a The First Rebpublic Bank alkalmazottja volt egészen addig, amíg ki nem derült, hogy a belső rendszerhez csatlakozó védett gépéhez csatlakoztatott egy olyan adathordozót, amelyen porn*gráf tartalom volt.

Az információk szerint Bródy Jánost nem lehet elérni. A Blikk úgy tudja, mióta kiderült, hogy a zenész 38 éves fia bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott vádakban,

Bródy János eltűnt.

Azt írták, a zenész senkinek nem veszi fel a telefont, nem lehet elérni, gyakorlatilag mindenkitől elzárkózik, még a múlt hétvégére tervezett Illés Klub rendezvényére sem ment el.

„Nagyon mélyen van,

és ő az a fajta ember, aki ha valamilyen komoly problémája van, elvonul a világ elől és magában próbálja feldolgozni a történteket. Esetleg kiírja magából”

– osztotta meg Bródy János egyik ismerőse.

A legendás zenész még hétfőn este tett közzé egy beszédes dalrészletet közösségi oldalán.

„Szelíd legyél, derűs és hallgatag, és bölcs mosollyal tűrd, ha bántanak. Legyél folyó, s ha támad majd a tél, páncélod lesz, kemény és hófehér…”

– írta a zenész.

(Bródy János/Facebook)

Kapcsolódó:

https://nyugatifeny.hu/2023/12/14/bortonre-iteltek-az-ismert-magyar-zenesz-fiat

Valódi Hírek