Deutsch Tamás felrobbant a dühtől: Teljesen kikelt magából, de elfelejtett egy „apróságot”

Megpróbált beleállni Ursula von der Leyenbe.

Miközben a kormány a külföldi vendégmunkásokat hozna tömegesen az országba, Deutsch Tamás a migránsoktól félti Európát.

Deutsch Tamás arról magyarázott dühében, Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden megint „döbbenetes” kijelentéseket tett, ugyanis szerinte segíteni kell, hogy a migránsok legális csatornák segítségével érkezhessenek az Európai Unióba. A bizottság elnöke azt mondta, hogy szeretnék, ha az emberek utazhatnának, hogy megvalósítsák álmaikat.

Képes ilyenről beszélni, miközben csak az elmúlt hét eseményeit felidézve: Franciaország egyik kisvárosában egy migráns hátterű csoport békés helyiekre törte rá az ajtót, késelte meg és sebesítette halálra őket. Mondja ezt, miközben Írország fővárosa, Dublin lángokban áll, miután egy algériai migráns többek között kisgyerekeket késelt meg

dühöngött Deutsch.

Elég ebből! Brüsszelben változás kell! hangsúlyozta Deutsch Tamás.

Úgy folytatta, hogy miközben Magyarország Európát védi a déli határain, ahol naponta hallani összecsapásokról és a határőrök életüket, testi épségüket is kockáztatva tartóztatják fel az illegális migránsok tízezreit, Brüsszel továbbra is a „katasztrofális migránssimogató politikáját akarja erőszakkal ránk kényszeríteni„.

Erre kell ismét nemet mondanunk, ezért kell, hogy minél többen kitöltsük a nemzeti konzultációt, hogy ezzel is üzenjük meg: Brüsszelben változás kell

kampányolt a külföldi vendégmunkásokat korlátlanul Magyarországra zúdító, az embercsempészeket szabadon engedő párt EP-képviselője.

(MTI korrigálva/ Nyugati Fény)

Valódi Hírek