Bréking: Megvan, hány év börtönre ítélték Árpa Attilát a kokainbotrány miatt

Régóta húzzák az ügyet.

Ahogy korábban írtuk, az ügyészség súlyos büntetés kiszabását indítványozta abban az ügyben, amelyben egy színész-producer a lakásán szervezett összejöveteleken vendégeivel kokaint fogyasztott. Rövidesen kiderült, hogy Árpa Attiláról van szó, akit februárban első fokon 1,5 milliós pénzbüntetésre ítélt a bíróság kábítószer-birtoklás miatt.

A híresség úgy nyilatkozott a történtekről: másodfokon folytatják tovább a tárgyalást, amelynek során ugyanarra számít, mint az elsőfokú ítéletnél, a fogyasztásra van bizonyítéka a bíróságnak. Később úgy fogalmazott egy interjújában: igazságtalanságnak érzi, ami vele történik, szerinte személyes indíték rejtőzhet a háttérben.

A friss értesülések szerint a Fővárosi Ítélőtábla bűnösnek mondta ki a színészt és két társát a kedden kihirdetett, jogerős másodfokú ítéletével. Mint írták, a hírességet és két művésztársát bűnösnek találták társtettesként, forgalmazással elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettében. Árpa Attilát

1 év 8 hónap, végrehajtásban 2 évi próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

A színész a Facebookon reagált az ítéletre. Mint írta:

„Jó hírem van, boldog nap ez a mai.

5 év után végre lezárult ez a nevetséges ügy. A másodfokú ítélet alapján NEM leszek büntetett előéletű, továbbra sincs priuszom, és a pénzbírságot is elengedték.

Persze a BRFK-nak borzasztóan fontos volt, hogy ezt a hírt közétegye és másképp fogalmazza, és ezzel tisztára mossa magát és a rámfordított adófizetők pénzét, de

sz*rok most már rá.

A tény marad: soha nem találtak nálam kábítószert, soha nem kereskedtem vele, és az ügyvédem szívesen nyilatkozik, ha a jogi részletekre kíváncsi valaki.

Én ezt az ügyet legközelebb

a hamarosan induló PODCASTOMBAN fogom kivesézni,

méghozzá egészen alaposan. Főleg az ügy főnyomozója és az ő egészen érdekesen alakuló karrierje lesz a főtéma. Valamint az a rengeteg törvénysértés, amit a nyomozóhatóságok elkövettek. Mert arról persze ők egy szót sem ejtettek.

Nem. Nem félek. Ha mostanában mégis történne velem valami, legalább tudni fogjátok, hogy miért.

A lényeg, hogy vége. Örülünk, Vincent. Most én jövök!”

(Telex/Nyugati Fény nyomán)

Kapcsolódó cikk:

https://nyugatifeny.hu/2023/07/06/most-lett-elege-arpa-attilanak-teljesen-kiborult-a-amiert-ezt-tettek-vele

Valódi Hírek