Most lett elege Árpa Attilának: Teljesen kiborult, amiért ezt tették vele

Nem bírta tovább.

Már nagyon régóta nem posztolt közösségi felületein Árpa Attila. A rendező most elárulta, elege lett a „digitális véleményhuszárokból”, és közölte, „mentális szabadságra” megy.

„Mentális szabadságra mentem, fogalmazhatunk így! Elegem lett és meguntam – bevallom őszintén – a digitális véleményhuszárokat, elég lett a kéretlen tanácsadókból, azokból, akik folyton és mindenen fröcsögnek. Nincs szükségem arra, hogy felülbírálja a mindennapjaimat bárki”

mondta a Ripostnak a színész.

„Úgy kell ezt elképzelni, hogy én is olyan vagyok, mint bárki: reggel végig futom a friss híreket, informálódom. Olyan vagyok mint a régi apukák, akik reggeli közben felcsapták a napilapot és elolvasták a híreket. Csak ma már nem az újságok hasábjait, hanem a netes portálokat pásztázzuk, hogy tájékozottak legyünk. Ez továbbra is fontos nekem”

– mondta.

A portál kérdésére arról is beszélt, hogy több helyszínen is forgat, dolgozik, közben még apaként is teljesít, nemrég belföldön nyaraltak 16 éves lányával, Amirával. A színész azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy hamarosan televíziós műsorokban is látható lesz. Hozzátette: hamarosan újra beleveti magát a pezsgésbe, és ígérte, közösségi oldalain is aktívabb lesz.

Valódi Hírek