Újabb súlyos balhé: Kiderült, melyik magyar sztárra kér kemény büntetést az ügyészség

Dagad a botrány.

„A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség súlyosabb büntetés kiszabását indítványozta abban az ügyben, ahol egy színész-producer a lakásán szervezett összejöveteleken vendégeivel kokaint fogyasztott”

– áll az ügyészség friss közleményében.

Továbbá kifejtik, hogy a német állampolgárságú, de a magyar művészvilágban régóta jelent lévő középkorú férfi és társai ellen még 2021 nyarán emelt vádat az ügyészség: a kokainnal és extasyval üzletelő dílert – jelentős mennyiségű – kábítószer-kereskedelem miatt 5 év szabadságvesztésre ítélték, és 5 évre eltiltották közügyek gyakorlásától.

A három művészeti tevékenységet végző bűntársa közül kettőt 1.500.000 forint, illetve 840.000 forint pénzbüntetéssel sújtották, harmadik társukat pedig megrovásban részesítették.

A leírás alapján a telex.hu azonosította a hazai művészvilág ismert alakját:

Árpa Attiláról van szó,

akit februárban, első fokon 1,5 millió forintos pénzbüntetésre ítélt a bíróság kábítószerbirtoklás miatt.

Megkérdezték a színész-rendezőt az ügyről:

„Másodfokon megyünk tovább, ugyanarra számítok, mint az elsőfokú ítélet esetén. Nincs új tanú, nincs új bizonyíték, fizikailag nem találtak semmit.

A fogyasztásra van bizonyíték”

A közlemény szerint az elsőfokú ítélet ellen az ügyész a művészvilágban ismert kábítószer-terjesztővel szemben szabadságvesztésért, három művész bűntársával szemben pedig próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabásáért fellebbezett.

Valódi Hírek