Fotókkal: Botrányba keveredett a magyar szépségkirálynő, de rögtön kimagyarázta magát

Kórházi munkája mellett igyekszik kihasználni a koronával járó lehetőségeket.

Különös képeket készített a naphire.hu egyik olvasója: a Miss Balaton tavalyi győztese, Csupor Olívia nyereményautója nemrég egy rokkantaknak járó igazolvánnyal az ablakában parkolt a fővárosban. A portál felkereste a szépségkirálynőt, akinek rengeteg mesélnivalója akadt az utóbbi időszakról.

(missbalaton/Instagram)

Mindenekelőtt tisztázta, hogy

édesapja testvére látássérült,

gyakran fuvarozzák őt a járművel, és ezen alkalmakkor használják a kártyát. Csupor Olívia mellesleg maga is az egészségügyben dolgozik, szülésznőként végzett, jelenleg pedig egy állami kórházban a terhességi szövődmények ellátásával és a veszélyeztetett terhességek kezelésével foglalkozik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Csupor Olívia (@oliviacsupor) által megosztott bejegyzés

(oliviacsupor/Instagram)

Mint mondta, éjszakai és nappali műszakot is vállal, hétvégéken és ünnepnapokon is dolgozik, így néha nehézséget okoz neki összeegyeztetni a dolgait a szépségkirálynői teendőivel.

Ugyanakkor hangsúlyozta: öröm számára, hogy

két évig viselheti a koronát,

hiszen így még több dolgot kipróbálhat. Elárulta, a szépségverseny előtt nem modellkedett, így ez egy óriási lehetőség és megtiszteltetés a számára.

Mellesleg a szépségkirálynőnek két ikertestvére is van, a három hölgy pedig rendszeresen jár együtt rendezvényekre, sőt több közös interjún is részt vettek már. Elmondása szerint így

egy kicsit „megoszthatja” velük a koronát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Csupor Olívia (@oliviacsupor) által megosztott bejegyzés

(oliviacsupor/Instagram)

Valódi Hírek