Ez súlyos: Iványi Gábor kegyetlenül kiosztotta Orbánékat, amiért ezt teszik az egyházával

A lelkész szerint ilyen embertelen kormánya nem volt Magyarországnak az elmúlt 50 évben.

Mint írtuk, augusztus elején, hogy „a magyar kormány a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közreműködésével minden eddiginél nagyobb, 175 millió forintos elvonással büntette Iványi Gáborékat.

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője pár napja megosztotta: mostanra már annyira ellehetetlenítették Orbán Viktorék a szervezet működését, hogy az ezer főt számláló munkavállalói közösségüket nem tudják fizetni.

Iványi az RTL Híradónak hétfőn elmondta: a dolgozók közel 10 százaléka felmondott a testvérközösség által működtetett intézményeknél, mivel alig tudnak fizetést adni nekik.

Hangsúlyozta: még épp a működőképesség határán állnak, de a többi munkatárs türelme is fogyóban van. Hozzátette: nem szokás egy kultúrállamban olyat csinálni, hogy a teljes normatívára rátenyerel bárki.

„Ilyet nem lenne szabad csinálni és nem is igazán törvényes, de nincs olyan kényszerítő eszköz a kezünkben, amivel elérhetnénk azt, hogy

legalább a saját törvényeiket tartsák be a túloldalon”

– fogalmazott.

Kiemelte: senkitől egy forintot sem akarnak elvenni, kizárólag az elvégzett munka bérét kérik.

A lelkész elmondta: várják, hogy a kormány felébredjen és legalább abból vonjon le következtetést, hogy egész Európában elszigetelődtek. Úgy fogalmazott:

„Több mint 30 éve csináljuk ezt, azóta sok kormányváltás volt, de

ilyen embertelen kormánya nem volt Magyarországnak az elmúlt 50 évben.”

„Nyíltan keresztényüldöző államokkal cimborálnak, és ha ez valakinek nem esik le, akkor annál is rosszabb helyzetben van maga a magyar állam, mint amilyen helyzetben mi vagyunk”

– jegyezte meg.

(rtl.hu nyomán)

Valódi Hírek