Szívszaggató: Súlyos betegségéről vallott Reviczky Gábor – elkerülhetetlen volt a kemoterápia

Eközben igyekszik forgatásokra járni.

Több ízben beszámoltunk arról, hogy Reviczky Gábor prosztatarákkal küzd. A népszerű színművész pár hónapja beszélt arról, hogyan viseli a kemoterápiát.

Július végén már túl volt a kezelések felén, elárulta: ezekre az alkalmakra mindig egyedül jár. Elmondása szerint a körülményekhez képest jól viselte a kezelést, sőt rendszeresen járt közben forgatásokra is.

A színművész az ATV Húzós legújabb podcastjében úgy fogalmazott, hogy rosszabb a helyzet, mint korábban gondolta.

„Nem tudatosult, hogy ilyen súlyos betegségem van. Mondták, hogy tele vagyok ráksejttel, a biopszián egyetlenegy ép sejtet sem találtak, úgyhogy onnan mindent ki kellett vagdosni. Az orvos elárulta, hogy ez nem egy friss dolog, hanem 5-10 éves.

Ez pedig azt jelenti, hogy nekem már tíz éve rákom van, de én semmit nem vettem észre, csak egyik napról a másikra elzáródott a húgycsövem. Bedurrant ez a dolog, nem voltak előjelei”

– fogalmazott Reviczky.

„Kiderült, hogy a csontban ötszörös áttét van, továbbá van még egy nyakmirigyrákom is. Ez már egy szövődmény, és nem ugyanaz a ráksejt, mint ami a prosztatában volt, hanem továbbfejlődhetett.

Emiatt pedig persze, hogy bevállalom a kemót, mert

a legszörnyűbb halál a csontrákos halál, amikor üvöltve halnak meg a betegek a fájdalomtól”

– mondta a színművész.

Hozzátette, hogy a színházra most nem alkalmas, forgatni szokott, de hamar elfárad. Reméli, hamarosan túl lesz a kemoterápiás kezeléseken.

Valódi Hírek