Súlyosbodott Reviczky Gábor állapota: Megrázó részleteket árult el a színész

Belátta, muszáj ezt megtennie.

Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai-díjas színművész korábban elutasította a kemoterápiát, azonban látva friss leleteit, a színész változtatott korábbi véleményén. A legutóbbi vizsgálatokból kiderült, hogy Reviczky állapota súlyosbodott, szervezetében áttéteket találtak – tudta meg a Blikk.

A történtek tükrében a színész úgy döntött,

mégis vállalja a kemoterápiát.

A terápia első fázisban hat kezelést írtak elő számára, amelyből már három kezelésen van túl, és a körülményekhez képest igyekszik pozitívan hozzáállni betegségéhez: ugyanolyan lendülettel és profizmussal dolgozik tovább, közben pedig árulja ráckevei otthonát.

„Nagy a korkülönbség köztem és a feleségem között, ezért valószínű, hogy én fogok előbb elmenni. Ő azután biztosan eladta volna ezt a helyet, de úgy gondoltuk, jobb ennek elébe menni, és addig rendezni ezt a dolgot, amíg élek.

Bevallom, nem könnyű hetvennégy évesen egy ilyen döntést meghozni, néhány hétig gondolkodtam, mielőtt belementem, mert egyébként nagyon szeretek itt élni”

– mondta, hozzátéve, döntésében az is szerepet játszott, hogy közben rátaláltak egy csodálatos vidéki házra.

„Nem akarom elárulni, hol van, csak annyit mondhatok, hogy vidéken… és egyből beleszerettünk. Már töltöttünk is ott két napot, nagyon pozitív kisugárzása van a környezetnek. Tartozik a házhoz egy hatalmas kert is, nagyobb, mint ami most Ráckevén van, ott szeretnénk majd kialakítani egy veteményest, hogy magunknak tudjuk megtermelni a szükséges zöldséget és gyümölcsöt”

– mesélte terveit a színész.

Reviczky Gábornál az év elején diagnosztizáltak prosztatarákot, majd meg is műtötték. Ugyan az operáció után még úgy tűnt, minden rendben lesz, a legutóbbi PET CT vizsgálat során kiderült, hogy áttétek alakultak ki a szervezetében.

„Igaz, hogy nem akartam kemoterápiát, de akkor még nem tudtam, hogy áttétem van, többek között a csontjaimban… ez a legutóbbi vizsgálaton derült ki.

Beláttam, hogy muszáj vállalnom a kezelést,

amiből hatot írtak ki. Ebből hármat már megkaptam, és a körülményekhez képest egész jól viseltem. Úgy tűnik, eredményes is, hiszen a prosztatámból már eltűntek a rákos sejtek.

Bízom benne, hogy ez máshol is így lesz”

– mondta a lapnak Reviczky Gábor, aki súlyos betegsége mellett is a tőle megszokott lendülettel dolgozik tovább.

Valódi Hírek