Megszólalt Pálffy István: Két szóval üzent a HírTV bukott híradósa a botránya után

Nem esett baja.

Mint ismert, a „nagy visszatérő” Pállfy István csúnyán leszerepelt a HírTV hétfői adásában A Napi aktuális című műsorban a pedofíliát és a tömeggyilkosságot mentegette a KDNP-s politikusi múlttal (!) is rendelkező, alkoholbotránya miatt a parlamentből kibukott, valaha elismert híradósként számontartott botrányhős.

Pálffy HírTV-s „szereplésének” végül az lett a következménye, hogy másnap kirúgták a csatornától, és annak vezetősége el is határolódott tőle. A csatorna még egy közleményt is kiadott az incidens után, amelyben egyértelművé tették: nem vállalnak közösséget a bukott híradóssal.

Jól van

– közölte szerdán délután szűkszavúan Pálffy István az index.hu kérdésére.

Pálffy István most először szólalt meg a botrány kitörése óta. A lap szerint nyugodt hangon fogadta hívásukat, ám azt is elmondta, a konkrét esettel kapcsolatban nem kíván nyilatkozni. A lap érdeklődésére, hogy mik a jövőre néző tervei, Pállfy sóhajtott, majd elismételte: nem kíván nyilatkozni az ügyben.

Az eset után a csatorna szerződést bontott a híradóssal, törölték közszereplői oldalát is, valamint egyéb felületeikről is szorgosan elkezdték eltüntetni Pálffy szereplésének nyomait.

Kapcsolódó:

Kitört a pánik a Fideszben Pálffy István hétfői botránya után: Sorra tüntetik el a nyomokat a műsorvezetőről

https://nyugatifeny.hu/2023/08/23/most-ez-komoly-palffy-istvan-egy-honappal-a-botranya-elott-furcsat-nyilatkozott-a-visszatereserol

Valódi Hírek