Most ez komoly? Pálffy István egy hónappal a botránya előtt furcsát nyilatkozott a visszatéréséről

Előre tudta, hogy bajban lesz?

Beszámoltunk Pálffy István súlyos botrányt kavaró kijelentéséről, amelyet rögtön az első munkanapján tett a HírTV Napi aktuális című műsorában. Az interjú során a műsorvezető pedofilokat és tömeggyilkosokat mentegető kijelentést tett. Másnap kiszivárgott, hogy a csatorna azonnali hatállyal megvált a műsorvezetőtől az adást követően, amelyet hivatalosan kedden este erősítettek meg.

Pálffy júliusban interjút adott a Mandinernek, amelyben a visszatéréséről kérdezték. A leszerepelt, korábban alkoholmámoros parlamenti botrányaival hírhedtté vált műsorvezető már akkor előretartott kézzel védekezett, kijelentve: bizony, őt le akarják majd járatni.

A műsorvezető alá a Mandiner tette a lovat azzal az állítással, hogy az ellenzéki médiumoknak „akkor lett érdekes” Pálffy személye, amikor beült a parlamentbe. „Csodálkozom is, hogy most a visszatérésem kapcsán ezeket a témákat még nem vette elő az ellenzéki sajtó” – kommentálta saját botrányait Pálffy István.

A közszereplőnek tűrnie kell, még akkor is, ha aljas eszközökkel próbálják tönkretenni. Van, aki el tudja viselni, van, aki nem. Én jól viselem. Főleg, hogy ismerem a hátteret. Szegény ellenzéki újságírók csak a feladatot teljesítették, és ha olyat írtak rólam, amin csámcsogni lehetett, biztosan megsimogatták a buksijukat

– jelentette ki a KDNP-s hátterű botrányhős.

A tévés visszatérésem miatt szinte biztos előkerülnek majd a karaktergyilkosok. Majd jön az ismert vád, hogy politikai érdekeket szolgáló lakájmédia vagyunk, vagy hogy egyenesen Rogán Antaltól kapom az utasításokat, akár adás közben a fülesen keresztül. Az italos téma és a dublini nagyköveti ügy is nevetséges volt. (…) Az utolsó heteket töltöttem ott, amikor valamelyik ellenzéki lapban megjelent, hogy visszavonták a megbízásomat. Csak azt nem írták le, hogy a hosszabbítás után, mivel a megbízatásom amúgy lejárt

– mondta sértődötten Pálffy.

Valódi Hírek