Hatalmas fordulat Tóth Gabiék válása körül: Krausz Gábor döbbenetes lépésre szánta el magát

Eddig nem erről volt szó.

Tóth Gabi és Krausz Gábor múlt hét szerdán megosztották a nyilvánossággal, hogy 6 év után külön utakon folytatják az életüket. Napokkal később az énekesnőt már új szerelmével kapták lencsevégre: Papp Máté Bence táncossal Jászberényben andalogtak az ott megrendezett Kárpát-Haza konferencián.

A házasság tehát a jelek szerint végérvényesen zátonyra futott – mellesleg ezt egy jósnő is megerősítette, de a legfrissebb értesülések sem a sztárpár kapcsolatának felmelegítéséről szólnak. Az információk szerint ugyanis Tóth Gabi új szerelme már abban a szentendrei házban tölti az éjszakákat, amelyet az énekesnő és volt férje nemrég vásárolt meg. Sőt, egy közeli ismerősük szerint már össze is költöztek, az énekesnő és a sztárséf közös gyermeke pedig az édesanyjával maradt Szentendrén.

Eközben Krausz a barátai szerint teljesen összeomlott, új életet kell kezdenie, próbálják tartani benne a lelket. A Bors friss értesülései szerint pár napot kislányával, Hannarózával tölt. Az sztárséf egy közeli ismerőse úgy nyilatkozott, hogy a gyermeknek érthetően sok a változás, így

édesapja jobbnak látta, ha egy időre magához veszi őt.

„Miután Gabi magához költöztette az új párját, Gábor jobbnak látta, ha magához költözteti ideiglenesen Hannarózát, hogy minél kevesebbet érzékeljen a szülei válásából, és próbál stabilitást biztosítani imádott gyermekének. Úgy tudom, most egy darabig Gáborral lesz, aztán majd ha csillapodnak a kedélyek, meglátják, hogyan tovább”

– fogalmazott egy ismerősük a lapnak.

„Egy ilyen szituáció nem egyszerű, de Gáboron azt látom, hogy sikerült magában lezárnia a dolgot. Neki a kislánya a legfontosabb, és most, hogy ott van vele, már nyugodt lehet. A hétvégén Veresegyházán jártak például, Hannaróza pedig imádja a közös programokat az édesapjával. Úgy gondolom,

ebből az őrületből sikerült kihoznia Gábornak a legjobbat”

– tette hozzá az informátor.

Valódi Hírek