Elszakadt a cérna: Óriási hisztit csapott Tóth Gabi a forgatáson, miután Majka kegyetlenül leteremtette őt (+videó)

Hisztériázva kiviharzott a stúdióból.

Tóth Gabi feltehetően élt már meg vidámabb napokat is. Mint ismert, az énekesnő és Krausz Gábor már nem alkotnak egy párt. Krausz már közös szentendrei otthonukat is elhagyta, ahová nemrég költöztek be közösen. Gabi pedig, miután kirobbant, hogy a Fricska Táncegyüttes egyik táncosa miatt hagyta el férjét, kénytelen lett még inkább szembenézni kritikusai támadásaival.

Úgy tűnik, Gabit nem különösebben viselik meg a történtek – nem úgy, mint volt férjét –, hiszen már fel is lépett a hétvégén, valamint – sokszoros fordulatokat követően – a nemzeti ünnep alkalmával még a kenyeret is megszegte.

Gabit a Sztárban Sztár leszek! forgatásán legutóbb Majka osztotta ki kegyetlenül. Voltak már köztük heves szóváltások, és arra is akadt példa, hogy az énekesnő a vitát követően kiviharzott a stúdióból – most ez újra megtörtént.

Óriási balhé tört ki Tóth Gabi és Majka között a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadának forgatásán. Gabit szemmel láthatóan nagyon megviselték a rapper szavai, és ezután kiviharzott a stúdióból

Videó:

(Tv2official/Instagram nyomán)

Valódi Hírek