Itt az újabb fricska Tóth Gabi életében: Ezzel lepi meg a rajongóit az énekesnő

Ezt kár lenne kihagyni!

Mint írtuk, Tóth Gabi és Krausz Gábor 6 együtt töltött év után a válás mellett döntöttek. Az énekesnő nem sokat várt, napokkal a bejelentés után már lencsevégre kapták új szerelmével, Papp Máté Bencével Jászberényben.

Az értesülések szerint a gerlepár nagyon jól berendezkedett Tóth Gabi és Krausz Gábor szentendrei házában – a sztárséf ennek apropóján pár napra magához vette közös gyermeküket, Hannarózát.

A jelek szerint az énekesnő és a Fricska Táncegyüttes tagja teljesen egy hullámhosszon vannak – szemtanúk szerint Jászberényben is kéz a kézben sétáltak, szemmel láthatóan élvezték egymás társaságát. Sőt, az énekesnőnek a jövőben is lesz dolga a csapattal: szeptember 3-án ugyanis a BKKR Bányász Családi napon áll a közönség elé a táncegyüttessel.


(Bányász Klub Közösségi és Rendezvényház/Facebook)

A rendezvény szervezői felejthetetlen nagykoncertet ígérnek az érdeklődőknek, ráadásul belépő nélkül, ingyen lehet megtekinteni az előadást. Érdekesség – amelyet az nlc.hu szúrt ki –, hogy az együttes közösségi oldalán a hozzászólások korlátozva vannak, ám korábban már érkeztek a gerlepárhoz köthető kommentek.

Kapcsolódó cikkek:

Megdöbbentő részletek: Furcsán nyilatkozott egy éve Tóth Gabi a házasságáról (+videó)

Osváth Zsolt megdöbbentő dolgokat állított Tóth Gabiról – a népszerű videós is megszólalt az énekesnő szakításáról

Megtörte a csendet a Fricska zenekar: Rendkívüli közleményt adtak ki Tóth Gabi válásáról

 

Valódi Hírek