Megdöbbentő részletek: Furcsán nyilatkozott egy éve Tóth Gabi a házasságáról (+videó)

Sejtetős.

Hurrikánként söpört végig a sajtóban, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették, hogy hat év házasság után elválnak. Az okokról egyelőre egyikük sem nyilatkozott még.

A pletykák szerint Tóth összejött a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével. Sőt, a bulvár sajtónak nyilatkozó ismerős azt is állította, hogy az énekesnő újdonsült szerelme már be is fészkelte magát a Tóth és Krausz által nemrég felújított (hitelt is felvettek rá!) szentendrei otthonukba.

Egyelőre annyit lehet tudni, hogy Krausz elvitte a közös gyereküket, mert a sztárséf jobbnak látja, ha Hannaróza minél kevesebbet érzékel a válásukból. Az édesapáról és kislányáról lesifotók is felkerültek a netre. Erről >>ITT<< írtunk.

Tóth egyébként vasárnap egy posztot tett közzé a Facebookon. Azt írta:

Köszönöm azoknak az ismerőseimnek, akik valamilyem formában kifejezték a támogatásukat felém… és azoknak is , akikből olyan mélységeket váltott ki, amilyen szintre soha nem szeretnék lemenni…

A bejegyzés azonban hirtelen eltűnt.

Az énekesnő a Palikék Világa c. műsorban tavaly úgy jellemezte a házasságát, hogy „hullamvölgyes”. Azt is mondta, hogy rengeteget vitáznak, és ha elmennek valahova, akkor sokan azt hiszik, hogy veszekednek. Tóth akkor azt állította, hogy csak „húzzák egymást”.

„Krauszomnak ilyen brites humora van, és én ezt nagyon imádom. Egymásnak dobáljuk a labdákat. Nagyon sokszor van mélypont, ami szerintem minden házasságban van”

– fogalmazott akkor Tóth.

Már akkor lehetett érezni, hogy itt bizony valami nincs teljesen rendben.

Az ominózus részlet 1 perc 19-től hallható a lenti videóban:

 

Valódi Hírek