Osváth Zsolt megdöbbentő dolgokat állított Tóth Gabiról – a népszerű videós is megszólalt az énekesnő szakításáról

Ezt gondolja Gabiról.

Tornádóként söpört végig a hazai nyilvánosságban a hír, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették: hat év házasság után elválnak. Mint ismert, Gabi szorosabbra fűzhette a viszonyt a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével. Sőt, egy ismerősük arról számolt be, hogy az énekesnő új választottja már be is költözött a Tóth és Krausz által nemrég felújított szentendrei otthonukba, amelyre egyébként hitelt is felvettek.

Krausz elvitte közös otthonukból gyereküket, ugyanis a sztárséf jobbnak látja, ha Hannaróza minél kevesebbet érzékel a válásukból. Az édesapáról és kislányáról lesifotók is felkerültek a netre. Erről >>ITT<< írtunk.

Most számos hazai híresség után megszólalt Osváth Zsolt is, aki elmondta, most azt várják tőle, hogy ő majd mindennek lehordja Gabit, azonban hangsúlyozta: neki más a véleménye az ügyben. Mint mondta, vele is voltak hűtlenek, és ő is volt hűtlen másokkal. Ugyanakkor hozzátette: magát a megcsalást már megítéli. A videós kiemelte, ő úgy látja,

a megcsalás árulás, ami megbocsáthatatlan.

Osváth arról is beszélt a videójában, hogy szerinte ezt két felnőtt ember el tudja intézni egymás között civilizált módon is. Hozzátette: ez rajtuk kívül szerinte nem is tartozik senki másra.

Videó:

(ZSHOW time/Youtube nyomán)

Valódi Hírek